Mitt i mars, mitt i allt

I veckan hängde vi i studion och fotade till vår affisch.
 
Ibland när jag läser mina egna vardagsreflektioner vill jag kräkas. Jag låter så jävla högtravande. Ska försöka sluta med det. Bitch puh-lease, liksom, get over yourself. Snälla, ha tålamod med mig.
 
Jaha, den här veckan har ju också gått fort. Det är nu jag börjar planera min pension – den lär ju ändå vara här snart. Skoja förresten, jag har längtat till pensionen sedan praktiken i åttan. Nåväl, skolveckan har varit fab och kvällarna likaså. I onsdags knackade två lulliga kottar på min dörr och vägrade låta mig sitta på soffan i pyjamas. Jag fick så snällt byta om och följa med dem ut. Är glad att jag gjorde det, spontana utgångar är en grej. Och i övrigt har det varit häng både här och där, med gamla och nya, fina och mindre fina. Samtal om högt och lågt. Jag har varit grinig och skrattat så jag gråtit mitt bland pizzabak, pannkaksfrulle och tusen kramar.
 
Det snurrar fort nu. Finns ingen tid för eftertanke. Kanske är det lika bra. ”Vart du vill, så fort du kan”, som Håkan skulle säga. 

22 kommentarer

Lägg till din →

Älskar att veckan har gått fort. Arbetat sex dagar (med söndagen inräknad) 6 dagar den här veckan, så ska bli skönt med att endast behöva arbeta 3 dagar nästa vecka! 🙂
Men låter kul med ett spontant ute besök med vänner! 🙂

Sv; ja, synd att Wiktoria inte vann. Fattar dock inte hur Ace Wilder kunde komma före henne, hon var ju så grymt dålig som vanligt 😛

Lämna ett svar