Slutet av förra veckan och början på den nya

Rockade sockorna och hade tacokväll med två finisar.
 
Uppdateringen börjar bli något sämre igen efter en intensiv bloggperiod. Jag känner dock ingen press att blogga längre. När jag bloggar så gör jag det för att jag vill, för att jag tycker att det är kul. Bara för min egen skull. Jag känner faktiskt ingen press angående någonting alls för tillfället, och det är så jävla skönt.
 
Jag jobbade sex dagar förra veckan, och när jag inte jobbade jag passade jag på att hänga med familjen samt käka tacos och filosofera över livet med Nadja och Angelica. De är så fina, de där två. Och så rockade jag sockorna för att hylla olikheter, såklart.
 
Idag är jag ledig. Startade veckan med en promenad i skogen, följt av en dusch och lunch med päronen. Har nu kört över golvet men dammsugaren, ätit kaneldränkta bananskivor och ska snart se det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Fick ett sött brev på posten idag också. Mina vänner är bäst. Så tillfreds med hur livet ser ut just nu, och vilka som finns i det.
 
Förresten så kan ni läsa en kort liten intervju med mig på Maricas blogg.

38 kommentarer

Lägg till din →

Åh det låter härligt att inte behöva känna någon press. När det gäller bloggen ska du ju definitivt inte ha det – hela bloggandet förlorar ju lite sitt syfte då. 😛 Känner man att det är kul att blogga så blir oftast inläggen roligare att läsa.

Bloggen ska inte vara något stressat o pressat tycker jag, utan man gör som man vill med tid/inlägg/bilder och allt upplägg =)

Det där med att blogga bara när du känner för det och inte känna några måsten, är så rätt och bra!
vad härligt med en ledig dag också, du verkar ha haft det mysigt 🙂

Sv: tack så mycket 😀

Åh vad mysigt med tacomiddag och även evenemanget av rocka.sockorna! Åt själv tacos i fredags och rockade sockorna både i fredags och i lördags! Så himla fint initiativ tycker jag 🙂

Och vad skönt att höra att du inte längre bloggar för någon annans skull utan att du faktiskt numer bloggar för att du själv vill det och att du bloggar när du själv har lust till det. Ska jag vara ärlig så måste jag också lyssna mer på mig själv och tillåta bloggfria dagar då det verkligen tar så mycket energi av en. Ett stressmoment utan dess like kan man säga. Vet dock inte hur man ska gå till väga. Gäller nog bara att man bestämmer sig och sedan tvingar sig själv att avstå från sociala medier lite då och då. Tror alla skulle må bra utav att göra det ibland :)<3

Skönt du inte känner någon press och blogga, precis så det skall vara! 🙂

Ja han har ett namn till, kommer skriva ett inlägg om det sen, så håll utkik 🙂

Låter ju skitbra! 🙂 Skönt att slippa känna pressen som man faktiskt kan göra ibland!

Sv: Ja precis det har jag 🙂 Tack 😀

Skön känsla det där, att inte känna någon press över något särskilt, att bara vara, go with the flow typ, fortsätt med det! 😀

SV: Ja, våren är så härlig, men… Var tog vårvädret vägen?? Igår var det fyra grader igen, vill ha tillbaka värmen!

Ja, det tycker jag. Sociologi är intressant. Tycker om människor och hur olika faktorer formar och påverkar, inte bara inre, utan även yttre miljöfaktorer, som skola, stadsdel eller t.o.m. stad formar dig till den du är och varför du agerar på ett visst sätt 🙂

Skönt att inte känna någon bloggpress, känner detsamma!

Sv; Vilken tur att du också rockade sockorna i lördags!

Okej, vad skönt då att det inte gjorde så ont då. Men kanske vågar ta mig an det någon dag! 😀

Kram! ♥

Jag tycker man ska blogga för att det är kul och inte för att man måste så tycker du gör helt rätt:)

sv: Jag slutade tävla för att nästan alla tjejer i min region slutade så alla tävlingar blev inställda tyvärr:/ Kramisar♥

Lämna ett svar