Maxat med kärlek på mina 23 kvadrat

Lördagens hämtmat runt mitt lilla ostadiga bord.
 
Minuter, timmar, dagar – borta så försvinnande fort. Ännu en helg kom och plötsligt har vi vandrat in i februari. De senaste lediga dagarna har bjudit på en Skype-dejt med poppisarna som befinner sig överallt i världen utom i Sverige, ett timlångt samtal med min bästis samt matlagning och filmtittande. I lördags kom Medelin hit och vi hann med både långfrukost, promenad runt Munksjön och fika på mitt (hopplöst nog) stammisställe. På kvällen anslöt Moa och Julia. Vi åt hämtmat och hade fina deep talks innan vi drog ner till en granne och hängde där tills lite för sent.
 
Väldigt få timmar den senaste veckan har jag spenderat själv. Dagarna flyter in i varandra, har liksom inga tydliga avgränsningar längre. Jag klamrar mig fast vid personerna som ger energi och mening. Ibland känns det som att jag svansar fram utan mål, men det gör inte så mycket. Jag går med det där flowet, ni vet. Har känslan av att jag är precis där jag ska vara. Och som jag bejakar livet! 18-åriga Ellen som låg där på sängen med sin ihålighet hade varit stolt. Jag gör kanske inte alltid det jag borde, men jag gör i alla fall det jag behöver göra just nu. Eventuella konsekvenser är ett senare problem.

21 kommentarer

Lägg till din →

Mysigt att umgås med sina vänner. Ja, tiden går fort, men det gör mig ingenting faktiskt! 🙂

Sv; tack ska du ha, kul att du gillade inlägget! 🙂

Låter härligt att du gör det du mår bra av just nu. Tro nog att det kommer bli bra kosekvenser av det hela.
Ja, låter ju verkligen som en möjlighet man inte få missa, men samtidigt ska man ju verkligen vilja åka. Men visst, även om det bara känns som en möjlighet kan det ju bli riktigt bra när man väl åker.

Underbar känsla när man vet att ens tidigare jag hade varit stolt över en! Det hoppas jag att mitt tidigare jag också hade varit! 🙂

Det låter fortsatt som du har mycket att göra, men har det ändå ganska bra, har jag rätt? 🙂

SV: Den är grym, helt klart en av de bästa låtarna just nu 🙂

Lämna ett svar