Det senaste från min kamerarulle

Hej kompisar! Efter en vecka på sängen och soffan är jag frisk igen. Hej då febertermometer, värktabletter, halstabletter, bedövningsspray och bakteriedödande till arg visdomstand. Jag är på banan igen. Tillbaka i Jönköping. Tillbaka på jobbet. Å hej, vad det går.
 
Tänker att vi måste kika på mina senaste mobilbilder (lol, som att jag någonsin tar andra bilder) innan vi gör något annat.
 
 
Här, 04:31 på jobbet. Ville illustrera energidippen som kommer just det klockslaget. Sov nästan.
 
 
Linnéa och Mathilda kom och såg Sveriges sista VM-match. Gulliga kompisar jag har eller.
 
 
Åkte hem. Läste bok ur mammas bokhylla för jag tog inte med mina egna eftersom jag skulle ha ”så mycket att göra”. Ha.
 
 
Hemma. ♥
 
 
På den sjunde dagen återuppstod jag efter en glass med Lina och ett reafynd jag suktat efter. Bockade av två sommarprat medan jag plockade av vinbärsbusken. Någon nytta får man väl försöka göra efter en vecka i horisontellt läge, liksom.
 
Annars då? Har typ 30 grader i min lägenhet. Svettas innan jag kliver in i duschen. Svettas efteråt. Har tappat bort och återfunnit en väska med alla mina nycklar. Allt rullar på. Inget grämer mig på riktigt. Och fast jag knappt vågar uttala det: Jag mår bra.

17 kommentarer

Lägg till din →

Så härligt att du mår bra fina du!!!! Underbara bilder och jösses så mycket vinbär du har plockat 😀 Hoppas du får en riktigt fin vecka i denna otroliga sommarhetta! Kram <3

men åh fy skönt att du e pigg igen inte skoj me sjukdommar på sommaren de säger ju man har dem längre då me krya o hoppas allt är borta nu då

Åh, du ser ut att ha haft det bra under dina dagar hemma. Tack för mysiga blogginlägg. 🙂

(Sent) Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Lämna ett svar