Aka, vin och blå ovve

Tre fabulösa bilder från igår. Moa äro den bästa på att förmedla känsla i bilder.
 
Igår var det Aka-onsdag. Efter en slö förmiddag på soffan drog jag på mig ovven och mötte upp mitt crew vid affären. Hemma hos Linnéa lagade vi vegomat, drack vin, diskuterade livets alla problem och låg på golvet och skrattade. Senare gick vi ut; bekantade oss med nya människor och dansade in Mikaelas födelsedag. Fin kväll, fina favoritsmurfar.
 
Idag då? Informationsmöte om utlandsstudier och trött dagen efter-käk med några av brudarna. Nu sitter jag på soffan och knaprar morötter. Kroppen värker både lite här och där. Överväger att dra en film innan jag kryper ner och försöker ta igen den senaste nattens alldeles för få timmars sömn. Ja, ni märker ju. Jag har inget vettigt att säga och inga vackra ord att förmedla. Men jag mår väldigt bra just nu, och det räcker ju faktiskt.

25 kommentarer

Lägg till din →

hahah det låter så himla härligt ju!

svar: Ja jag vet inte om jag ska våga rekommendera Wish för dig då det är en beroendeframkallande app. Eller i alla fall så har den en tendens att vara det

Lämna ett svar