Dagar i juli

De två översta bilderna är Linas, den nere till vänster är min och den nere till höger är mammas.
 
Jag tror jag är född till att leva ensam. I alla fall i ett par dagar. Det har jag gjort nu i alla fall. Huset och bilen för mig själv, och katten som enda sällskap. Så skönt. Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag. Istället har jag jobbat, träffat mina vänner för första gången sedan vi var i Danmark tillsammans (!) och spenderat några kvällar vid Sinnern. Fina dagar helt enkelt. Nu är jag trött, och som tur är även ledig. Ska se det senaste avsnittet av PLL och sedan måste jag skriva lite. Hoppas ni har det bra!
 

15 kommentarer

Lägg till din →

Sv: Det är verkligen inte roligt.. jag jobbar denna helg och det blev 13timmar igår och 11timmar idag så det känns inte som om man har en enda ledig minut :/ Vad ska du hitta på för skoj idag? =) KRAM!

oh så mysiga bilder!

ja som tur är brukar vi ju ha fint ända in i september/oktober. så hoppas på det!!

Härliga bilder 🙂

Ensamma dagar behövs verkligen ibland. Bara njuta av tystnaden och göra vad man vill.

Tyckte filmen var bra men inte så överdrivet bra som alla andra skriver. Inte så mycket tårar som alla sagt.

Underbara bilder 🙂

Jag satte för 3 år sen i en P-stav i armen och när den skulle bytas så satt den helt fast! Så stället för ett litet snitt fick de skära ut hela 😛

Hoppas du har njutit av värmen lika mycket som jag 🙂
Tänkte bara uppmärksamma dig på att jag har ny bloggadress 😀
Kram f.d annakatana

Så härliga bilder!! Förut älskade jag att vara ensam men sen Svea kom så vill jag aldrig vara utan henne 🙂

Lämna ett svar