Novembervardag

En av veckans middagar (älskar att vara vegetarian mmh) och en bild från en varm och fin sommardag.
 
Oj, vad det kliat i skrivarfingrarna de senaste dagarna. Jag vet inte ens vad jag vill få sagt eller i vilken form, men det finns så himla många ord som behöver skrivas ner. Kanske något om viktiga ord vid precis rätt tillfälle. Eller något om kalla blöta gator, trafikljus som skiftar färg i mörkret, hög musik dunkandes i öronen. Om ett hål i högra skon, om telefonsamtal som ger så mycket kärlek och positiv energi. Om produktiviteten som försvinner med dagsljuset. Att bryta mönster. Hur väl jag trivs med min situation, och hur kaoset inombords stundtals kväver mig. Hjärnan spinner på högvarv.
 
Hittills har jag haft en fin vecka. Min lägenhet har varit lite av ett hotell där gästerna avlöst varandra i dörren, bokstavligt talat. Jag är glad att jag har dem, de ger kraft och insikt när jag så ofta lever inne i mitt eget huvud. Inspirerande möten har bockats av och ännu en tenta har blivit godkänd. Gårdagen bjöd på ett spontant biobesök och idag har jag spenderat fem timmar i radiostudion. Just nu sitter jag uppkrupen i min soffa, invirad i filtar, och ser en granne på andra sidan gatan stöka omkring i köket. Imorgon åker jag till Göteborg för att hänga med Moa. Ett välbehövligt avbrott i vardagen. Det ska bli fint.
 
Lyssna gärna på vårt senaste poddavsnitt. Vi snackar skidåkning, besatthet, fötter, skumma djur, kändisskap och skrattar åt allt.

9 kommentarer

Lägg till din →

Så ju helt sjukt gott ut det där! Och sommareeeen, vill bara tillbaka. Nu.

sv: Jag med då! Om man kan vara kär i ett par skor är jag definitivt det 😉

Härliga bilder och roligt med gäster. låter som bra dagar. Välkommen till Göteborg får jag väl säga också. Vad ska ni hitta på för roligt? Blir det en tripp på Jul på liseberg kanske?

Hoppas du haft det underbart i göteborg!
Och älskade senaste avsnittet!
Zara och Linnea fattar inte vad de har missat i skidorna alltså haha 😉

SV: Jag har twittrat i helgen, men är extra taggad för nästa helg när hela världscupen kommer igång! Då är det verkligen p r e m i ä r.
Har dock insett att jag förmodligen kommer twittra på svenska för det går snabbare haha! OCH att bröderna Northug är TRE! DE BARA KRYLLADE AV DE I BRUKSVALLARNA! Petter vann i fredags, Thomas och Eden som körde sprinten. DE TAR ÖVER VÄRLDEN HAHA!

Lämna ett svar