En helg i Göteborg

Jul på Liseberg, superfrukost (Moas bild) och en nörd i en rulltrappa.
 
I fredags mötte Moa upp mig på centralen. Kvällen spenderades på Liseberg bland tusen ljusslingor, pampig julmusik och små marknadsstånd. Unison hyllningskör. Det hade blivit vinter och svinkallt över en natt, så vi stannade tacksamt vid varje värmestation och klunkade hett kaffe. Ibland fastnade vi i samtal och blev sittandes inomhus i långa stunder. På lördagen tog vi en tur på stan innan kvällen bjöd på en supermysig middag och utgång. Summa summarum ett par väldigt fina dagar. Har blivit så väl omhändertagen av min vän och hennes familj, och helgens alla samtal har varit viktiga för själen.
 
Orden kommer inte naturligt ikväll. Märker ni det? De brukar flöda fritt, hitta rätt direkt, drivas fram av känslor. Inte en formulering känns vettig nu. Jag har en fullbokad vecka framför mig. Kanske är det stressen som talar. Och på tal om ord – jag har förstått att det jag skriver här, framför allt i de lite mer svävande styckena, ibland misstolkas. Jag tar saker ur sitt sammanhang och sätter ihop dem med helt andra företeelser. Väver ihop och romantiserar. Allt ska inte tolkas så bokstavligt.

12 kommentarer

Lägg till din →

Trodde nästan det, brukar bli så när folk åker till Göteborg vid denna tiden 🙂 Utgång också, så trevligt. Vet du vart ni var?

Hoppas veckan blir bra trots att den är fullbokad.

Det låter som en väldigt lyckad och bra helg det där hörru 🙂

SV: Ja så är det verkligen, håller med dig helt och fullt! Att ta hand om sig själv och bara vara är bland det viktigaste som finns och borde egentligen prioriteras högst av allt 🙂

Åh, du verkar ha haft en väldigt mysig vistelse i Göteborg. Det gläder mig.

Liksom du har jag de senaste dagarna haft svårt att hitta ord. Det har inte känts viktigt att skriva och för en som har skrivit i princip varje dag de senaste tio åren känns det aningen konstigt.

(Sent) Svar: Tack för att du lämnade en kommentar.

Kram

Lämna ett svar