Vi blir trampade på men vi fortsätter gå

Selfie i badrumsspegel, standard.
 
Hej hej, hemskt mycket hej! Jag är så jäkla taggad på livet idag. Att vara produktiv och bli klar med saker är så jädrans tillfredsställande. Jag och min fina samarbetspartner är klara med vår infographic (flera dagar innan deadline, woho) och tog på eftermiddagen en välbehövlig tur på stan. Hemma har jag lagat mat, tvättat och gjort klart en gammal uppgift. Innan jag nannar kudden ska jag röja diskberget och bädda upp soffan för min kära vän som är ute och slirar. 
 
Imorgon kommer min syster äntligen hit. Vi hänger här tillsammans innan vi åker vidare och myser hemhemma hela helgen. Sen kommer december med ny kurs och julpepp i flera veckor. Jag är löjligt laddad nu alltså. Har så mycket att fylla både kalendern och bloggen med. Skickar kärlek till alla personer som på olika sätt visar att de bryr sig. Ni är bäst.

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar