Askan är den bästa jorden

Helgen i två bilder.
 
Min Instagram uppdateras allt flitigare samtidigt som aktiviteten på bloggen trappas ner. Ni som följer mig både på Instagram och här får verkligen kaka på kaka eftersom jag publicerar samma bilder nästan jämt. Bloggen kommer finnas kvar en bra tid framöver, men vill man hänga med i mitt liv i realtid så rekommenderar jag att leta upp mitt konto på Instagram och klicka på ”följ”.
 
Och hur snabbt har inte den här veckan gått? Den har varit lugn, väldigt lugn. Lite upp och ner, lite skakig. Samtidigt har jag såhär på månadens sista dag insett vilken jäkla supermånad maj har varit. Bortsett från det usla vädret, då. Så mycket fritid, så mycket häng med vännerna och så mycket motivation. Ska bli spännande att se om någon annan månad det här året kommer kunna klå den.
 
Igår var jag och min fina Angelica i Jönköping och kollade in högskolan. Fick ett jättebra intryck och nu är jag så taggad på att flytta och börja plugga att jag helst vill ge mig av nu på en gång. På eftermiddagen firades pappas födelsedag, och så avslutade jag kvällen med alldeles för mycket tacos tillsammans med två favoriter. Idag; Mors dag och något slags mentalt slagsmål med mig själv.

38 kommentarer

Lägg till din →

tycker om den där med hallon-lakritsskallarna…Riktigt got! 😀

sv. Ja, och det var det med! 😀 Älskar vegetariskt! 🙂

Gott med tacos 😀 Brukar också lägga upp nästan samma bilder på instagram och bloggen :p

Svar:
Det var jättegott! Tack söta du ♥

Kram

Nu tycker jag att vi lugnar oss lite. Bra att du är taggad, men lite sommar och värme innan nytt plugg tycker jag;)

Vad trevligt att månaden maj bjöd på mycket skoj! Hoppas då att juni också kommer att bjuda på mycket trevligt 😀

Sv; Åh haha, förlåt, men jag älskar också lasange 😀

Vad kul att du blev glatt överraskad av högskolan 🙂 Blir nog superbra! Och den där lakritsskallen är väl för underbar 😉

Det låter som du trivs ganska bra med livet i stort just nu 🙂
Började fundera på vilken månad i år som har varit den bästa för min del… Mars var klart mest händelserik och jag tror nog att det var bästa månaden också…

Vad ska du börja plugga i höst? 🙂

SV: Ja, Ballder är kul, Uppsvinget med. Sedan gillar jag Kanonen.

Haha okej, då var det inte så avancerat alltså 😛

Lämna ett svar