Om vårjackor och vegan lunch bowls

 
Idag har det varit 15 grader i staden där vi bor och jag har därför haft säsongspremiär för vårjackan. Jag har kvidit glättiga fraser om det vackra vädret hela dagen. Insett att jag är en sådan där trist jävla person som pratar jättemycket om det där man bara tar till när det inte finns något annat att säga. Kanske beror det på att vädret påverkar mig så mycket, precis som andra yttre faktorer. Jag har ju ganska tunn hud, vinden blåser rakt igenom mig. 
 
 
Mötte upp tjejgänget på ett café för lunch. Åt en vegan lunch bowl och kände mig väldigt Stockholms-blogg-hipstrig. Och lite nojig över att inte ha internetanslutning på så många timmar och lite glad att vi träffat så härliga personer här.
 
 
Fyra av oss gick vidare till Albertina, ett konstmuseum, där vi strosade runt tills kropparna värkte. Hemma tittade jag på VM-sprinten med missnöjd blick, lagade mat med Julia och hade videosamtal med två donnor. Snipp, snapp, snut, så var den våraktiga februaritorsdagen slut.

16 kommentarer

Lägg till din →

Underbart med vårvärmen förstås.Vad är det för färglös vätska ni dricker från flaskor utan etikett? är det hembränd sprit? det fattiga studentlivet bär syn för sägen:)

Åh vill också kunna ta fram vårjacka (vilken jag nu kan ta med min växande mage). Låter som en riktigt bra dag måste jag säga.
Vi har haft lite vårkänslor här idag då solen skinit hela dagen så hoppas hoppas att våren hittar hit också snart.

sv: Haha, du har inga vänner med bebisar som du kan gosa med så länge?

Låter som en underbar torsdag med tjejgänget och även det härliga vädret!! 😀

Sv; haha, ja det är riktigt typiskt ^^,
Jaså? Vad skönt! Hoppas att det inte kom någon snö då ni var i Wien 🙂

Lämna ett svar