I någon slags lyckobubbla

 
Får jag vara tjatig och fråga var tusan tiden tar vägen? När juni började drog jag och mina bästa vänner till Wien där vi spenderade en av de kanske allra bästa veckorna i våra liv. Vi visste att vi hade en trevlig resa framför oss, men inget blev egentligen som vi föreställt oss. Allt blev tusen gånger bättre. Utlovar bildbomb och längre text om detta senare. Kan väl säga som så att mina vänner är de absoluta bästa människorna jag vet, och om jag får önska andra människor en enda sak i livet så är det att ha vänner som dessa.
 
Vi kom hem från vårt lilla äventyr natten mellan tisdag och onsdag. Mamma och pappa hade dukat fram te och nybakat bröd när jag, Manja och Josefin kom, och det var precis vad vi behövde för att inte kollapsa av trötthet innanför dörren. Efter för få timmars sömn lämnade jag mina fina vid tåget, åt en lång frukost med mamma och såg niornas musikal tillsammans med Elin och Caroline innan jag sov bort hela eftermiddagen. Idag var jag tillbaka på jobbet igen och kommer hänga där under helgen också.
 
Det händer så mycket både för mig och alla runt omkring mig just nu, och det är så sjukt motiverande och spännande. Livet är allt bra fantastiskt ändå. Jag hoppas att ni är lika nöjda med tillvaron som jag är, för det är en så jäkla häftig känsla. Vi hörs snart igen!

38 kommentarer

Lägg till din →

Svar: Ja, verkligen! Att städa är inget kul, speciellt inte hemma, när man har det som yrke!! Men så skönt när det är klart, speciellt när man gör det dagen innan man får besök så man slipper tänka på det innan dem kommer!

Så härliga bilder! Jag kan inte låta bli att lockas av de färgstarka bilderna från matmarknaden. Grattis till en lyckad resa! 🙂
Du ska ha tack för de positiva inläggen, de förmedlar livsenergi också till mig som läsare.

Svar: Jag håller med! Jag har aldrig haft en tomatplanta innan, men hoppas att den ska fortsätta växa och må bra. Den gillar att stå på vår balkong där solen under varma dagar skapar ett växthus som heter duga, haha.

Ta vara på dig.
Kram

Det låter som att ni hade det riktigt bra! Jag var i Wien med tyskagruppen i trean på gymnasiet… Var väl sådär tyckte jag. Det var mitt i februari, så det var väl inget strålande väder direkt.

SV: Det lät ju lite avancerat 😛 men hoppas du kommer in på det! 🙂
Var kommer du att plugga isf?

Lämna ett svar