Raise the Flag

 
Nu är det ungefär en månad sedan jag tog studenten. Ett tag innan dess spelade våra lärare in en Östersjölåt. På studentavslutningen fick vi för första gången se tillhörande video. Alltså på riktigt, TITTA PÅ DEM. De är helt fantastiska. Kommer sakna dem. Låten är för övrigt väldigt catchy, har kommit på både mig själv och min mamma med att gå och nynna på den titt som tätt. Raise the Flag finns på Spotify, så följer ni min lista SU -14 har ni kanske redan hört den.
 
Har ni inte redan klickat på play så gör det nu!
 

11 kommentarer

Lägg till din →

Riktigt bra låt, den fastnar verkligen precis som du säger. Måste har varit roliga 3år med dessa lärare.

Vi såg The fault in our stars.

Wow, vilken häftig och härlig personal du måste ha haft!! 😀

sv;
Åh taaack!! Det var verkligen en helgrym present jag fick där 😀 Jo men absolut – ett fantastiskt sommarjobb och även som erfarenhet att ha med mig!

Vilken härlig låt och rolig video 🙂

Ja vi skall bo i borgholm, sen köra runt lite är tanken 🙂 Lammet och grisen, tack för de tispet, så god mat, ätit i sälen, så en middag där lär det ju garanterat bli!

Haha, kan tänka mig att det där är en låt som sätter sig. De ser så góa ut dina lärare så jag förstår att du kommer sakna dem.

sv: Jag gillade filmen, men jag hade nog förväntat mig mer av den trots allt. Men jag kan inte säga annat än att den var sevärd och jag lär nog se den igen.

Lämna ett svar