Vecka 10 hittills

 
Hej hej hemskt mycket hej. Här började min vecka: Med en kopp te i en Instagram-story, strax innan jag mötte upp två kursare på biblioteket för att få ordning på några rättsfall till tisdagens seminarium. Stötte på både bästisar och favoritgranne under förmiddagen där och studsade hem av det enkla.
 
 
Vad jag gjort annars? Tentapluggat. Astråkigt med trycktekniker och papperstyper, faktiskt. Men jag klarade tentan!
 
 
Igår visade mina bästisar upp sitt projektarbete på en mässa i skolan. Kände mig som en stolt morsa när jag kom till deras monter. Mina fabulösa bästisar. Så stolt och tacksam för dem.
 
Jag har kramat både Mikaela, Julia och Magdalena hejdå. De flyttar nu, en efter en. Det är sorgligt men okej. Mest svårt att ta in, att vår gemensamma tid liksom slutar här.
 
I övrigt känns det mesta lätt. När vaktmästaren knackar på dörren har vi ett trevligt samtal och jag tycker att vi är kompisar efteråt. Jag applåderar både andra och mig själv, hejar på utvecklingen. För att vi vågar mer och tar mindre skit. Bland mina gamla kursare frågar flera hur det går och hur jag mår. I min ängslighet trodde jag nästan att de glömt mig. Stämningen i föreläsningssalen senare är vänskaplig och jag tänker att de här nya inte är så dumma ändå. Hör mig själv kvittra i telefonsamtalet med mamma, peppa oss båda.
 
Jag målar upp en drömbild av den närmsta tiden. Livsfarligt. Men samtidigt är det väl viktigt, för ödets chans, att visualisera önskade situationer. Har jag hört.

22 kommentarer

Lägg till din →

ja men visst är det så konsitgt man kommer varann så nära var dag kanske o sen liksom hejdå nu flyttar vi slutar o man typ knappt aldrig ses mer ??!!

Dina stories på instagram ger mig LIV. Kommer dock aldrig kunna släppa avundsjukan kring hur snabbt ni får era resultat på tentan????

Haha minns när du la upp den måndagsbilden och jag tänkte att det var så långt kvar till helgen.. men here we are och herrreg så skönt 😀 Ha en fin helg! <3

åh men vad roligt! 😀
nej 14 dagar är ju ingenting! jag tycker det är SÅ VÄRT det och som sagt finns ju hur mycket saker som helst man kan ersätta det med 😀

Men vad härligt att du klarade tentan! Grattis! 🙂 Så skönt. Själv fick jag underkänt på min, men jag är glad ändå, slipper göra omtenta ändå då jag väljer att gå en helt annan kurs istället haha.

Lämna ett svar