Sammanfattar veckan

Dagens födelsedagsbarn, min kära syster, får pryda dagens inlägg.
 
Ännu en vecka flög iväg. Den bjöd på jobb, en fin shoppingdag i Kalmar med pappa, många promenader i skogen, läsande av gamla blogginlägg, sång och ytterligare en shoppingdag, fast då i Växjö i sällskap av mor och syster. Veckans sista dag har jag använt till att agera funktionär under årets väldigt regniga upplaga av Högsbyloppet (shout out till min Angelica som är dagens kvinna och livets vän) och till att fira min äldsta systers födelsedag. 
 
Det har varit en bra vecka. Jag har använt varje minut till något vettigt, därav otroligt lite tid framför datorn. Jag är smått chockad av denna enorma våg utav livsmotivation som ibland sveper över mig. Har inte vant mig vid den än. Men oj, som jag är trött nu. Helt slut. Jag har en 40 timmars arbetsvecka framför mig, men det känns som att jag bockat av den redan. Förhoppningsvis får jag lite ny energi snart, för som det känns nu vill jag helst lägga mig i sängen och stanna där ett par dagar.

20 kommentarer

Lägg till din →

Känslan av trötthet när man haft en sån vecka är ju ändå extremt härlig tycker jag 🙂 Man är helt slut, men av rätt anledning liksom 🙂

svar: Tack ^^ Ja det gör han verkligen. Har haft tur som fått ha en sån förebild.

Tröttheten är värd det efter att ha haft en vecka med massa bra saker. Dock är det tungt att gå till jobbet när man känner sig sådär trött.

Visst är det kul att läsa gamla blogginlägg ibland sådär? 🙂

Man får vara trött när man har hållt igång sådär inte bara en dag, utan i stort hela veckan. Vila upp dig ordentligt nu! 🙂

Trevlig läsning. Du är bra på att formulera dig.

Svar: Tack så mycket för att du delar med dig av din relation till kritik.

Kram

Låter som en händelserik men bra vecka! hoppas det går bra med arbetet i veckan 😀

Sv. Tack fina du, hihi ja det var vi :’) ♡

Lämna ett svar