Blombud, tjejkväll och plugg

Hej kompisar! Det är lördag eftermiddag nu men jag tänker att vi börjar där vi slutade – i onsdags.
 
 
Jag kan ha gnällt lite väl mycket (bland annat i förra inlägget) om att jag så sällan får blommor, för när jag var mitt i förberedelserna för en kväll med mina tjejer knackade det på min dörr. Vem stod där om inte min fantastiska granne, med blommor? Han är så jävla fin.
 
 
Alltid när en kommer till Mikaela (och numera även Julia) är det så fint fixat. Denna gång med både ballonger och sugrör föreställande hjärtan, bland annat. Spana förresten in mitt happyface när jag umgås med detta gäng! Vi ser sjukt uppställda och medgörliga ut på andra bilden, haha. Skit samma, kontentan är att jag mådde så himla bra av denna kväll.
 
 
Annars ser mina dagar mest ut som ovan. Det är OS, plugg, föreläsningar, te och tentor. I morse steg jag upp vid 8 och gick till gymmet innan damstafetten på tv. Medan skidskyttet pågick torkade jag fönsterbrädor, golvlister och hyllorna över köksskåpen. Organiserade om i hyllor och lådor, packade in all ren tvätt på rätt plats. Tog lunchpaus framför På spåret och tröttkraschade efteråt. Försöker påminna mig själv att det är viktigast att lyssna på kropp och knopp (hej från en vandrande klyscha), trots att ett par saker till borde göras. Äh vad fan, det är ju en dag i morgon också (sa ju det).

21 kommentarer

Lägg till din →

Så härligt du verkar ha haft det – och.. din granne?? Hur fiint gjort 😀 Och nu gör jag dig väl stolt när jag de senaste dagarna faktiskt SETT en DEL OS ;))) Haha! Ha en fin kväll!

Sv: hihi, TACK! Men ja, vi får höras när allt inte är så intensivt, eller som för mig, ganska ovisst om hur det ser ut. Jönköping får det absolut bli någon gång iaf!

"Organiserade om i hyllor och lådor, packade in all ren tvätt på rätt plats." Så tillfredsställande att läsa om på nåt sätt haha, så skönt att få ordning ju. Påminner mig om att städa min kaosgarderob som knappt går att stänga atm… :))

Lämna ett svar