Alla hjärtans dag – en onsdag i februari

 
Pappa köpte tulpaner och choklad till mig när han lämnade av mig i måndags. Det är ju Alla hjärtans dag idag, så han tyckte att jag skulle ha en liten present. Att få blommor är typ min bästa grej. När jag har ett organiserat liv längre fram ska jag vara en sån som köper nya snittblommor varje fredag. Tills dess låter jag lagböcker och dålig syn täcka studentbudgeten.
 
Jag är i en jobbig period just nu. Omotiverad till det mesta. Irriterar mig enormt på andra. Lite stressad. En känsla av att alltid vilja gråta men aldrig kunna. Och idag, min nästan enda skolfria dag detta OS (OS som seriöst är det just nu enda som framkallar genuin lycka i denna kropp) är allt intressant inställt på grund av vädret. Så trist. Men jag behöver tiden till att förbereda mig för morgondagens tenta som plötsligt oroar mig en aning, och att skissa förslag på loggor som ska presenteras för övriga gruppen efter tentan. Vi får sätta in en pluggdag på söndag för att hinna preppa tisdagens seminarium. Och innan det seminariet har jag visst en tenta i min tredje kurs också. Att plötsligt plugga 125% märks visst en aning.
 
Nåväl, ikväll får jag träffa tjejgänget. Vi ses så sällan numera eftersom jag inte pluggar med dem längre. Vi ska spela spel och prata ikapp och ha det mys innan de drar ut. Behöver det så mycket just nu, att fira Alla hjärtans dag med mina hjärtan.

24 kommentarer

Lägg till din →

Åh jag ska SÅ också bli en person som köper en *helgbukett*. När jag blir rik.. Vad är egentligen grejen med att man blir så djävulskt irri på folk/saker när man mår lite sämre? Jag blir ett monster, märker själv att jag inte beter mig ok. Då har det gått långt tror jag 😉 Kram till dig!

I framtiden vill jag också vara en sådan människa som köper snittblommor varje vecka. Älskar det, tycker det gör så mycket för humöret både att få välja ut dom & få ha dom framme att titta på varje dag.

Alltså åh, hur fint?!! Och du, det är okej att inte vara okej, men jag hoppas att det går bra med plugget trots allt. Låter som du fick en mysig alla hjärtans dag med vännerna. <3

gulligt av pappa ja ÄR en sån som köper snitt blommor nästan en gång var fredag
hoppas det går bra även om du inte är ok kramen

Sv: Ja, visst har jag?? Jag tycker verkligen det är kul och bara sprutar ur mig idéer! Fikan! Jag har knappt koll på tid och rum, kanske får höras kring ledig tid osv för att se vem som kan åka vart? Kom ju på mig själv att jag aldrig varit i Jönköping???? Haha skäms..

Å så fint av han att komma med blommor och choklad 😀 underbart! Är också i den jobbiga perioden av olika anledningar, hoppas snart det lättar 🙂 Kramar

Ja det är jäkligt svårt sånt där, jag tar ju promenader innan frukost så jag kommer igång med steg och magen och sen går man typ 7-8 km så är man oftast uppe i 10 tusen 🙈

Det verkar vara den perfekta tiden för vinterdeppen nu 🙁 känner det själv. Är så mörkt och blött, och om man då i tillägg har skola som man måste fokusera på så är det tungt. Du får unna dig en lite klubba och försöka hålla humöret uppe 🙂 solen kommer snart

Lämna ett svar