De första semesterdagarna

I fredags jobbade jag min sista dag innan fyra veckors semester. Hurra! Mitt största mission för semestern var att köpa en barnvagn, och det gjorde vi redan på lördagen såattee…

Vi hittade precis den barnvagn vi tittat ut i affären men begagnad. Den är så fin! Det känns liksom pirrigt att se den i hallen. Men nu ska den åka in i förrådet under trappan några månader innan det faktiskt är dags att rulla bebis där i.

I lördags hade jag middagsdejt på stan med Lisa. Kan inte minnas senast jag var ute bland folk en lördagskväll, jisses vad ringrostig jag blivit. Kände mig alldeles folkskygg och funderade på vad alla människor dräller runt och gör ute egentligen. Fin tant man blivit :-))

I övrigt har vi vankat in i semestern i lugn takt. Bockat av ett besök hos barnmorskan (alles gut med bebis vad det verkar och magen växer prick enligt sin kurva), sett otaliga avsnitt av Alla mot alla, sovit jättemycket och grillat hos Lisa och Martin. I går gjorde vi en utflykt till Gekås för att handla lite bebisgrejer och andra bra att ha-saker. Det var mycket kul och noll jobbigt (viket Gekås ju annars kan vara), bortsett från insikten att så många par går runt och pratar till varandra på ett så… nej men rakt av respektlöst sätt? Väser och hugger liksom. Så jävla otrevligt. Bete er eller gå härifrån, ville jag säga, men det var ju inte riktigt min uppgift.

8 kommentarer

Lägg till din →

Så fin barnvagn och roligt att ni hittade den ni ville ha och då även en begagnad, vi köpte oxå vår vagn begagnad, och den var toppenbra,

Så skönt att gå på semester nu

Har du hört nån gång att du är lite lik Sandra Beijer? Nu har du hört det iaf 🙂 Och så mysigt med dina små *vardagspratuppdateringar*!

Vilken fin barnvagn! Lycka inköp att ni hittade den begagnad – grattis! Jag minns den där speciella känslan som du sätter ord på, den var fin och minnesvärd. <3

Svar: Tack för din fina kommentar!

Kram

Lämna ett svar