Glimtar från semesterlunken

Humör är en så konstig sak. Att två precis likadana dagar kan te sig så olika beroende på sinnesstämning. När jag skrev mitt senaste blogginlägg var det någon slags tvångsmässig rapportering för jag hade minsann tänkt att jag skulle blogga men inget var väl särskilt kul, nähe nä, är det såhär sommaren ska vara. Och så vaknar man dagen efter och känner ahhh, vilken ljuvlig dag, tänk att jag får bestämma helt själv vad jag fyller den med, ska jag kanske ta en promenad efter frukost, sätta igång en maskin disk och en maskin tvätt, rensa klart mina skrivbordslådor, baka en kaka, vara en sol. Ibland är det helt oförklarligt, men låt så vara då. Det är skönt när man får vara glad.

Den här semesterveckan har varit otroligt lugn, extremt varm och mulen om vartannat. Egentligen har den varit precis vad jag drömt om hela resterande året: Långsam kravlös semesterlunk.

Vi har badat i Vättern som var iskall trots att solen gassade till 35 grader med Lisa, Martin & co (så störigt att jag glömde fota, Vättern ger verkligen havskänsla), tittat på fotboll, grillat på vår altan, sett gamla filmer, byggt lego och spelat Sims.

Förresten, ett litet söndagstips för dig som också tröttnat på att Bloglovin buggar 97 procent av tiden: Ladda ner Feedly-appen och börja följa alla bloggar där istället. Funkar likadant med den stora skillnaden att det faktiskt fungerar. Varsågod för minskad frustration.

8 kommentarer

Lägg till din →

Märker av precis det du skriver på jobbet framförallt (antar för att man har så fasta rutiner där så det märks av tydligare). Ena dagen kommer jag in och känner ”IDAG SKA JAG FOTA FYFAN VAD KUL!” och dagen efter, trots att min dag är upplagd precis lika dan så vill jag typ hoppa ut för ett stup och sitter och blänger på mina kollegor när de försöker muntra upp mig haha!

Tack för tips, hatar att mina bloggande kamrater inte kommer upp i flödet. Ordet ”shortly” har prövat mitt tålamod.

Jag håller verkligen med om att det är märkligt att lika dagar kan bli så olika, beroende på mående. Jag mår som en pingla idag, jag kommer vara en sol.

Att bada i en iskall Vättern och äta caprese… INTE ALLS DUMT! Mmmmm!

Ja, här pendlar humöret också från dag till dag. Ibland har jag bra tålamod och humör, ibland är det väldigt svajigt haha. Hormonpåslaget är då minsann spännande på sitt sätt 😅

Svar; Ja, denna råmjölk är då väldigt speciell. Det känns dock som ett gott tecken på att allt fungerar som det ska 🥰

Lämna ett svar