En lugn andra semestervecka

Hojt! Tid gick. Måns blev sjuk så våra semesterplaner fick ändras om ganska rejält, men vad gör man.

En dag förra veckan åkte jag ner *på stan* och köpte med mig lunch och prinsessbakelser hem. Det var nämligen dags att fira att Måns drivit eget företag i ett år. Hurra! Tänk att han sa upp sig och bara körde. Är meget stolt över honom, för detta och tja… för det mesta han gör och är.

En annan dag bakade jag dadelbollar efter Coops recept (fast bytte kokosoljan mot smör och dundrade på med kaffet). Oj vad gott? Härmas gärna.

Jag har verkligen hamnat i den här semesterlunken jag tjatat om innan. Gjort… i princip ingenting. Och trots att det är lite klättra på väggarna- och ”kommer jag ångra mig sen?”-feels på det hela så landar jag i att det nog är hälsosamt. Pratade nyligen om hur viktigt det var att vara uttråkad som liten. Att man liksom blev kreativ – förvandlades till trollkarl med hjälp av nån filt som fick agera mantel, rastade hästarna (cyklarna) på gårdsplanen, skapade otroliga världar med smådjur i sitt huvud… Ni vet.

Lite nytta har vi gjort också. Rensat! Älskar att rensa. Garderobsrenset finns på min Tise, jag säljer både kläder, smycken och skor som är jättefina men inte används, så ta en kik om du är sugen. Tycker för övrigt väldigt mycket om Tise. Det är väl som de flesta köp- och säljsajter men man får som ett eget Instagramflöde och säljprocessen är verkligen smidig. Hojta om du också använder Tise så kan vi följa varandra.

I helgen var vi på kalas (sjuk känsla att vara ren, välklädd och sminkad, det är inte varje dag denna semester så att säga) och i går tog vi en kvällspromenad (Måns åkte inlines och jag var livrädd) i solnedgången. I dag har jag bakat bullar hela dagen. Så tröttsamt att baka bullar eller? Nåväl, livet pågår. Lugnt och stilla och alldeles alldeles underbart.

10 kommentarer

Lägg till din →

Vilken fin bild på er två (tre)! <3
Det gör mig glad att läsa om er semesterlunk. Sunt, absolut! Fortsätt njuta av semestern.

Svar: Tack för din personliga kommentar. <3

Stor kram

Låter helt fantastiskt att bara få ta det lugnt under sin semester, inga direkta måsten. Om inte annat är det nyttigt för dig som gravid att få ta det lite lugnt emellanåt 🥰👍🏻 men så fin du är! ♥️

Har också svårt att släppa på tempot vanliga vardagen här men nu njuter jag faktiskt något galet av att ha lite mer händelselösa dagar <33

Semesterlunk, håller med, hälsosamt! Viktigt! Grundandet till oväntad kreativitet. Jag håller också med om att shiiiiit, vad konstigt det är att vara ren och fin. Jag är avklädd och sandig eller insmord fortfarande, men snart kommer tiden då man är ren!? Qué?

Åh vad segt! Jag har fått förvånansvärt mycket sålt hittills, men jag kanske har haft tur. 🙂

Lämna ett svar