De sista semesterveckorna – födelsedag och dubbla babyshowers

Efter de två första lugna semesterveckor körde vi ledigheten in i kaklet med två veckor av totalt fullbokat schema. Jag visste inte ens om innan att det skulle bli så livat, och tur var kanske det.

Måns och jag åkte till mina hemtrakter några dagar. Lagom till att vi skulle göra oss redo att åka hem ungefär blev vi (åtminstone jag – Måns var visst med på tåget) överraskade med en babyshower. I storasysters hall stod förutom syrran både mamma, moster och ett helt gäng vänner. Alltså!

Och vilken fin babyshower sen. Jag kan ha gråtit några dagar efteråt för att jag var så överväldigad av att människor gör så mycket för mig. He.

Oh well, det bjöds på paj och sallad, kakor och tårta, gissningslekar och namntips och sååå många fina presenter. Så tacksam.

Grönt och guld vad temat på dekorationer och alla finisar på plats. Fatta att de var färgkoordinerade till och med!

Ett presentbord som heter duga. Vi fick så mycket fint att jag typ skäms? Men försöker att bara tänka tack tack tack snälla människor wow.

Efter babyshowern följde min systerdotter med oss hem till Habo. Sen följde några dagar av mer eller mindre öppet hus, något farsliknande spring i dörrarna, med så många besök av våra nära och kära. En del kom för att fira min födelsedag till exempel.

När sista helgen på semestern kom stod det ”uppbokat” i min och Måns gemensamma kalender. Packa väskan för en övernattning, var den enda instruktionen jag fick innan vi startade bilen på lördagsmorgonen. Många timmar senare stannade vi till någonstans i Stockholm, och bakom ett hörn dök Julia, Albin, Ida och Anton upp med tjo och tjim.

Jag hade liksom förlikat mig med att vi inte skulle få till något häng med detta gäng den här sommaren, men så plötsligt var vi samlade? Och de hade fixat så fint? För mig (JAJA oss, förlåt Måns)? Jag var paff så länge att jag kanske inte ens sa något?

Bland allt fint pynt och fix åt vi pizza, spelade boule, fikade och drack kaffe. Måns och jag fick ta emot fler gulliga önskningar till bebis och öppna ännu fler fina presenter. Och sen, sen drog vi iväg och badade!

Hur vackert??? När solen hade gått ner åkte vi till Ida och Anton och åt mat och spelade spel innan det blev tack och godnatt. På söndagen samlades vi för fika hos Julia och Albin innan vi styrde bilen hemåt igen.

Snipp snapp snut så var den semestern slut. Vad är det för människor jag har runt omkring mig egentligen? Överväldigad är jag. Tack å puss.

7 kommentarer

Lägg till din →

Såå fint! All den uppvaktning du (och Måns) fått under de sista två semesterveckorna är rörande. Glad för er skull. <3

(Sent) Svar: Tack för att du läser och lämnar ord efter dig.

Kram

Lämna ett svar