Graviduppdatering vecka 35

Hej vad det går! Det känns som att de första 25 veckorna av graviditeten bara sölade sig fram, men nu passerar dagarna så fort att jag nästan blir stressad istället. Som tur är har vi en hemmahelg och passar på att få lite ordning här hemma. Tvättar bebiskläder, filtar, lakan och klädsel till vagnen, skruvar upp en hylla i bebis rum, bäddar vaggan…

Tydligen växer bebis som aldrig förr den här veckan. I övrigt är det inte så spännande att öppna gravidapparna längre – han börjar ju bli ganska klar där inne och lägger mest på sig vikt.

För några veckor sedan hade jag trötthetsdipp. Kände mig otymplig och hade svårt att sova. Men det gick över igen väldigt fort, och jag känner mig både pigg, relativt rörlig och sover bra igen. I övrigt har jag sedan flera veckor fått den lilla hormonranden, linea nigra, på nedre delen av magen. Annars händer verkligen… nästan ingenting med mig, känns det som. Vill liksom tacka bebis för att jag får må så bra och för att jag för första gången i livet inte fäller hår i tid och otid. Har knappt tappat ett hårstrå sedan jag blev preggo. Wow.

En annan känsla just nu är att det blir mer och mer overkligt ju närmare bf vi kommer att det faktiskt ska komma ut ett litet barn. Som vi ska ta hand om? Som kommer ha fingrar och ögon och öron och liksom… vara en liten person? Fattar faktiskt inget. Men det ska bli kul!

Förresten funderar jag på att filma en liten babyshower-haul. Vi har ju fått så mycket gulligt! Ja? Nej?

9 kommentarer

Lägg till din →

Så mysigt! Kan verkligen instämma med att tiden går fort, samtidigt som jag ibland upplever att det går långsamt. Jag kan också instämma i att man ibland känner sig otymlig, trött och orkeslös medan nästa dag är man hur pigg som helst och orkar gå långt utan att känna sig tung. Märklig känsla haha! 😅

Jag gillar att se grejs som man har köpt eller fått! Hauls känns som att de har lite försvunnit, men jag tycker om hauls. Och jag tycker om loppishauls allra mest, ska ta en tur i helgen och se om jag inte själv kan skrapa ihop något 😀

Lämna ett svar