Ett slut och en början

En finare lördagkväll.
 
Igår var det ”Tack och adjö, februari”. Jag, Elin och Angelica spenderade månadens sista kväll tillsammans med Thomas Stenström, och ett par till antar jag. En ganska spontan tripp, men väldigt bra. Gamlingen (typ jag) lyckades hålla sig vaken, och kom visst inte i säng förrän klockan passerat tre. Börjar bli en ful ovana, fast egentligen spelar det ingen roll. Tycker så mycket om mina vänner (förlåt att jag pratade hål i huvudet på er). Tycker så mycket om Thomas.
 
Mars! Den första vårmånaden. Hur kom vi hit? Jag har en del att stå i idag. Närmast ska jag rapportera från femmilen (sista loppet i VM, ahhh). Senare ska jag betala min fina skinnjacka som jag klickade hem häromdagen, och skicka tillbaka lite annat. Och så ska resväskan packas, för imorgon drar jag över gränsen och bosätter mig i Norge i nära en vecka.

47 kommentarer

Lägg till din →

Tack så mycket! Hoppas du också hade en fin kväll! Just nu har jag en tävling på bloggen, var gärna med!:)

Det är så sjukt hur fort dagarna blir till veckor som blir till månader. Hejsan hoppsan så är det mars liksom 😮

Sv: Hihi grattis 🙂

Det var länge sedan jag var uppe så länge kan jag säga 😛 men förr var det mer regel än ovana, iaf på helgerna 🙂

Vem rapporterade du femmilen åt? 🙂

SV: Jag ska väl vara ärlig och säga att jag inte lyssnade på hela låten, men lite lyssnade jag iaf, för musik är alltid välkommet, som sagt! 🙂

Blir avis när jag läser att du sett på Thomas, älskar hans texter. Måste säga att det är riktigt skönt att vi gått in i en vårmånad nu 🙂

hoppas att du kommer ha en bra vecka i norge! 🙂

sv; åh tack så mycket! 🙂
låter som att du hade en toppenhelg! 🙂 jag hade en myssöndag tillsammans med min karl, blev rätt lugnt bortsett från utgången 🙂

Thomas Stenström är så himla bra!
Gud vad härligt med att hänga i Norge 😀
Har du släkt där eller hur kommer det sig? 🙂

Sv: Men verkligen, himla spännande haha 🙂
Känns så himla tråkigt att VM är över, även om en inte kan säga annat än att det blev ett himla lyckat VM med 9 medaljer 🙂

Ja okej, men det låter väldigt fint. Ja man vill verkligen göra så många, men jag vill nog inte ha för många, det är nog inte jag precis. 🙂

Sv: Ja, dom var riktigt goda också 😉 Jag har precis börjat blogga på en ny blogg, charlottahagg.blogg.se , kika gärna in och säg vad du tycker om den! KRAM 🙂

Lämna ett svar