Den bästa tiden på året

Har läst de sista sidorna i en bokserie som varit med mig i flera år. Separationsångest.
 
Promenad med mamman.
 
Långledighet är och förblir det bästa som finns. Jag har haft ett par dagar av återhämtning här hemma som jag inte ens visste att jag behövde. Har gjort precis det jag känt för varje minut. Som jag njutit. Målat naglar, tittat på film, ätit gott, legat på soffan framför brasan och försvunnit in i böckernas värld i timmar. Promenerat vid sjön och tagit turer med cykeln i skogen. Älskar verkligen våren, allt är så himla fint just nu.
 
Elin Kero skrev för ett par dagar sedan om hur fantastiskt det är med årstidsväxlingar, och jag inser att jag inte skulle byta bort dem för allt i världen. Vilken lyx att få ta del av alla fyra, liksom. Dessutom blir man ju lite hemmablind ibland, men jag har insett hur sjukt idylliskt jag faktiskt bor. Skogen omger hela huset, och längs de små grusvägarna finns gamla stenmurar, gärdsgårdar och röda stugor. Med backen full av vitsippor och solljus som letar sig in genom träden är det nästan för bra för att vara sant. Livet på landet är inte så dumt ändå. Jag romantiserar som fan nu, jag vet, men det är så lätt att undervärdera det som finns omkring en bara för att man tror att något annat skulle vara bättre.

42 kommentarer

Lägg till din →

Men twinnie måste du alltid sätta ord på det jag känner haha!
Kunde lika gärna varit jag som skrev det sista med att inte undervärdera den en har för att en tror att något annat är bättre.

Låter som underbara dagar iallafall 😀
Det förtjänar du <3

Sv: JAG VET. Har inte vågar använda de än dock, är rädd för skavet jag kommer att få haha!

Det är ju så lätt att glömma bort hur fint man själv har det och bara fokuserar på hur fint alla andra har det! 🙂

Det låter hur bra som helst med lediga dagar och tid för återhämtning 🙂
Hoppas du fått en riktigt bra start på veckan 🙂

Låter som riktigt härliga och sköna dagar och håller med dig om att våren verkligen är underbar och absolut ut en av de bästa årstiderna.
Kan hålla med dig om landet också, ibland saknar jag det lite när jag liksom bara vill komma ifrån. Men jag vet också att jag aldrig skulle trivas om jag flyttade till ett litet ställe igen.

Tråkigt att läsa de sista sidorna i en bokserie som man verkligen gillar. Har också en sån serie som jag följer, har ingen aning ifall det kommer några fler böcker.

Åh, tror att jag kan relatera lite till hur du känner där. Jag håller på att läsa alla Star Trek: Voyager-böckerna nu och vill knappt tänka på hur det kommer att kännas när jag har läst ut den sista. Fast samtidigt skrivs det fortfarande fler, men ibland kan det dröja över ett år innan en ny kommer. Vad i hela världen ska jag läsa då liksom!?

Haha, det är så sorgligt när en riktigt bra bokserie når sitt slut… Själv läste jag ut Nyckeln för någon vecka sedan, tredje och sista boken i Cirkeltriologin vetdu, grymt bra, men nu känns det lite tomt.

Det du beskriver låter som en riktig sommaridyll 🙂

SV: Jag älskar ju sommaren, men den här delen av våren kommer inte långt efter 🙂

Lämna ett svar