Allt som var dött väcks till liv

Jag och lilla mamman i en färgskala som matchar dagens väder.
 
Sköna maj, välkommen. Somnade och vaknade till ösregn, men jag sover alltid lite extra gott när regnet smattrar mot fönstret så vad gör väl det. Precis som förra året så jobbade jag valborgsmässoafton, men jag är ju helt värdelös på högtider (om nu valborg är en sådan), så det gjorde liksom inte någonting det heller.
 
Bloggen står i någon slags vårvila, men tänkte bara berätta att jag lever och mår fint. Är upptagen med vardagen och att vara i det där omtalade nuet. Är faktiskt skitnöjd med tillvaron just nu, och så jäkla taggad på livet. Det må vara grått ute, men inombords är det mer färgglatt än någonsin. Så tacksam för all denna motivation, inspiration, kreativitet och levnadsglädje som kommit och stannat. Det har varit så jäkla efterlängtat.

27 kommentarer

Lägg till din →

Härligt att höra att allt är bra med dig! Blir så glad av att du är glad, haha! Supertöntigt, men vad gör väl det när det är sant?
Kram på dig finaste Ellen!

Älskar när regnet smattrar mot rutan <3
Härligt att färgerna är klara på insidan även om det är grått ute :’) <3

Sv: En liten trasselsudd haha!
Det är en blandras med jack russel, bison frisé och pudel 🙂

Vilken vacker bild på dig och din fina mamma.

Ibland så hinner man inte med bloggen och det är helt okej. Det är ju trots allt livet utanför bloggen som är det viktigaste. Kram

Lämna ett svar