Måndag till måndag, och lite till

Sex bilder från de två senaste veckorna.
 
Vi börjar närma oss slutet av maj. Jag hade tänkt sammanfatta föregående vecka i måndags, men en skogsmaskin körde sönder vår ledning så vi blev utan internet där ett tag. Det ljuva lantlivet. Problemet var ganska snabbt fixat, men dagarna används liksom till annat än att blogga. Här kommer därför de två senaste veckorna (ish) i snabbrepris!
 
Jag får gå så långt tillbaka som den 11 maj. Då brummade jag till Kalmar med 5SOS på högsta volym och hann med lite ensamshopping (köpte min första bikini på fem år, say what) innan jag mötte upp Elin och Frida för en lunch. Samma vecka fick jag färgglatt hår och så kom Medelin hit för en mysig promenad och tedrickande. På fredagen sjöng jag och min syster på hennes väns fina bröllop, och slutligen bjöd helgen på lite jobb. Den här veckan har jag fått hänga en stund med min Angelica som äntligen hittat hem till Sverige igen. Spontanshopping, en kvällspromenad med Caroline (som även hon hittat tillbaka till Sverige, yay) och plöjande av böcker är andra saker jag hunnit med de senaste dagarna.
 
Hade en så värdelös förmiddag på jobbet igår att jag bara ville skrika rakt ut. Ni vet en sådan där dag då allt går fel. Allt. Som tur var vände det lite efter lunch, men ibland blir jag bara så trött på mig själv och mina ständiga felprioriteringar. Jag är hopplös. Känns stundtals helt orimligt att behöva leva resten av livet i mitt eget skinn. Tacksam för fina vänner som bara genom sin existens ger mig perspektiv på saker. De som känner mig på riktigt. Jag behöver aldrig gå in i någon roll, hävda mig eller ursäkta mig. De tycker om mig precis lika mycket som jag tycker om dem, och då kan alla andra kvitta.

33 kommentarer

Lägg till din →

Fint när man får träffa vänner man inte har träffat på så länge! 🙂
Sådana dagar när allt går fel är fasen inte kul. Jag hade en sådan dag tidigare i vår och då ville jag bara sova och att dagen skulle vara över…

SV: Okej, då vet jag 🙂

Ja, jag ska läsa dem. Har skrivit upp dem på kölistan 🙂

Svar: Tack rara du <3
Hehehe … brukar vara så tyvärr, man blir lite sur när den man helst vill ha inte passar .. Jag hade kunnat skicka tillbaka och beställt i annan storlek men jag orka inte krabba med det … får bli en svart 😉

Låter som underbara dagar, men det roliga med lantlivet är just det som du sa. Alltid problem med internet eller elen haha 😀

Sv; Ja, visst är flaskan härlig! Ja, Ö&B om du har den närheten så finns den där. Annars vet jag inte vart du annars kan köpa den men hoppas du hittar den! 😀
Kram ♥

Det där känner jag igen alltför väl, bodde på landet i många år och fick uppleva en hel del liknande saker under tiden 🙂

Fina bilder och trevlig text. Dessutom kan jag så väl känna igen mig i andra stycket. Tur att dagarna blir till det bättre, förr eller senare.

Svar: Tack för din fina kommentar. Kan man ge blod så är det en fin gest att göra. Man ska hjälpas åt i den mån man kan, inte sant? 🙂

Ta vara på dig.
Kram

Så jobbigt att känna så på jobbet! Har också sådana dagar ibland med det var ju skönt att det vände till det bättre efter lunch!:)

sv: Ja, jag tyckte det med:) Kramisar♥

Lämna ett svar