En trivsam vardag

Det senaste från min Instagram. Ska verkligen försöka rasta systemkameran oftare, börjar ju bli jävligt tjatigt med Instabilder.
 
Ännu en söndag är här. En ovanligt lugn vecka har passerat. Går omkring i min ”äta, sova, njuta”-lunk, och dagarna liksom flyter ihop med varandra och försvinner iväg lite för fort. Fascineras av våren, tittar på film, cyklar längs grusvägarna i skogen, sjunger lite grann och läser ut böcker som blivit lämnade allt för länge med bara några kapitel kvar. Regn och solsken om vartannat. Min vardag är så oäventyrlig den bara kan bli, men det är trivsamt och precis vad jag behöver just nu. Inga betungande krav, varken från omgivningen eller mig själv. Jag mår bra såhär.

29 kommentarer

Lägg till din →

Underbart det låter och bilderna är ju bara så fina <3
Och DU är fin 😀

Sv: Jaaaa <3

– Haha ingen aning, det är vanligare med Bodil vetdu;)
Åh men tack, det är en udda namn och ja, jag gillar det faktiskt hihi 🙂

Omg Ellen är ju helt fabily fab, speciellt när en vet betydelsen 😀

Skönt att inte ha krav över sig, jag har det jämnt och ständigt. Men endast fyra veckor kvar i skolan eller vad man ska säga, tills studenten kommer, så det ska bli väldigt skönt! Men låter som om du haft en bra vecka ändå 🙂

Sv; Tack ska du ha 😀
Ja, det är lite intressant att faktiskt ingen kallar mig för mitt riktiga namn. Ingen i släkten och inte mina familjemedlemmar. Min killes familj vet att jag heter Carolina, men jag presenterar mig alltid som en Lina, därför kallar dem mig också för det. Men tänkte, då jag började i gymnasiumet ville jag testa på att heta Carolina, och det känns jätte konstigt, fast det gått tre år, att folk kallar mig för Carro och Carolina med mera, inte ett dugg van haha xD
Ja, förstår. Det är inte lätt att hitta ett smeknman på Ellen xD 😀 😉
Kram

Tycker bilderna är fina även om det är instabilare.
Låter som att du har en väldigt lugn och rofylld vardag. Låter verkligen inte alls fel utan bara härligt måste jag sägs.

Ett så fantastiskt inlägg; med fina bilder och en härlig melodi i texten. Fint att läsa att du mår bra, jag kan så väl känna igen mig i känslan. Den ro som du verkar ha inombords i dessa dagar är absolut värd att eftersträva. 🙂

(Sent) Svar: Tack för din kommentar! att stryka måsten från listan är alltid en befrielse.

Kram

Lämna ett svar