En vecka i Oslobubblan

Nyanlända till Oslo, och pannkaksfrulle morgonen efter.
 
I torsdags hade vi en fin dag på stan.
 
En annorlunda nagelstudio, och en mysig brunch.
 
Ibland blir det extra tydligt att det jag vill uppnå inte är konkreta saker eller händelser, utan snarare känslor och sinnesstämningar. Så har det varit den här veckan, i Oslobubblan. I den alldeles fantastiska Oslobubblan, som jag helst inte ville lämna. På soffan i ett vardagsrum på Tøyen kan man ibland känna att ”detta är allt jag behöver”.
 
Under veckan har vi sprungit runt på stan, varit ute och ätit, legat på soffan, druckit perfekt skummad latte, spelat sällskapsspel, träffat norskornas vänner, lekt med ballonger, tittat på film, målat naglar, sovit tätt ihop, skrattat tills vi gråtit och haft typiskt tjejiga kvällar. Och jag hann visst med att tatuera mig också. Har ni några frågor om det så kan ni ställa dem här under, så svarar jag i samband med att jag lägger upp en bild senare.
 
Åkte hem med så mycket glädje i kropp och själ efter den här veckan.
Tack kollektivet, jag saknar er redan! ♥

41 kommentarer

Lägg till din →

Men gud så himla mysigt det ser ut som ni haft det! Har tyvärr aldrig varit i Oslo innan men skulle så gärna vilja åka dit då jag älskar Norge överlag! Vi har haft planer på att åka dit jag och min familj innan men det har inte blivit av. Hoppas det kan bli nu till sommaren :)<3

Kand u inte lägga upp bild på resultatet från nagelstudion? 🙂
Ser ut som du haft det riktigt bra iallafall 🙂

Sv: Tack snälla 😀

Tänkte det när jag såg bilden, "Är det så att hon har tatuerat sig nu" och det har du minsann. Ska bli spännande att se vad du tatuerat in sen.
Låter annars som helt underbara dagar i Oslo måste jag säga.

Det där med att försöka uppnå vissa känslor och sinnesstämningar, känner jag verkligen igen mig i! Låter som en nice resa ^^ Du får visa vad det är för tatuering 😀

Härliga bilder.) hoppas ni haft en lika vårsolig helg som här i GBG, nu ser man hopp efter mörker.

Vill du se ett UNDERBART tornhus kan du kika in min blogg:)

ha en fin ny vecka

LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

verkade vara en helt perfekt helg!! så nice när man hamnar i en sån där bra bubbla =)

nja, simmar inte så jättemkt. men blivit varje vecka iaf. =) skön träningsform! ja! börja du med o simma =)

Lämna ett svar