En helg i Stockholm – marknad, julbord och brädspel

 
I torsdags tog jag bussen till Stockholm. Var arg som ett bi på personerna som satte sig omkring och matade sin unge med chips över mitt knä och hade full ljusstyrka på telefonen även när solen gått ner och bussen var nersläckt. Mvh, Bitter och lättirriterad sedan födseln. Min syster mötte mig i alla fall med kaffe på stationen och då blev jag glad igen.
 
PS: Finns det någon som jobbar på Starbucks och kan bekräfta min tes om att man stavar namn fel med mening för extra publicitet? Mvh, Elin och Lyna.
 
 
Hemma hos Linn åt vi thaimat och tittade på Pretty Little Liars.
 
 
Jag fick en julklapp! Ett alldeles eget Scrabble. Så glad.
 
 
Spelade Alfapet resten av kvällen i väntan på att vår mor och äldsta syster skulle ansluta.
 
 
Morgonen efter firade vi in december med mysig frukost och hetsigt julklappsspel. Blev ett nagellack, en ansiktsmask, en bok och två par strumpor rikare. På förmiddagen gjorde vi stan och jag mötte upp Sandra för en fika på bullrigt kafé. Vi hade inte setts på mer än tre år och pratade om lagar och barn, typ. Så fint att se henne.
 
 
På kvällen drack vi vin och åt godis och spelade otaliga rundor Med andra ord.
 
 
På lördagen stannade jag hemma och skrev klart min rapport medan de andra sprang runt på Mall of Scandinavia. På kvällen gled vi omkring i Gamla stan, åt soppa, drack vin i mysig källare och åt julbord på en ångbåt. 
 
 
På söndagen åt vi adventsfrukost tillsammans innan jag så småningom drog mig hem mot Jönköping igen. Så så glad för den här helgen. Att sova med en syster bredvid mig i sängen och den andra och mamman i rummet bredvid har ju inte hänt på minst tio år.
 
Tack för perspektiv, avbrott och kärlek. Vilken tur att jag fick er från dag ett.

20 kommentarer

Lägg till din →

Men alltsååå å så mysigt det verkar som du haft det!! 🙂 Och ja, jag har läst att de stavar namn fel för att det har blivit en sådan grej av det ;D

Vilken fin helg!!! Att få träffa sina nära och kära när man inte gör det så ofta är som balsam för själen. Har också hört myten om Starbucks’ marknadsföring, så det kan mycket väl ligga något i det. Genialiskt drag i alla fall!

Det låter som en väldigt fin helg tycker jag!
Julklappsspel ska vara hetsigt tycker jag, det är det alltid hos oss och det hör liksom till 🙂

SV: Ja det klipet där jag sammanfattade direktkvalet i våras har ganska många visningar faktiskt, klart mest av alla 🙂

Hoppas allt är bra med dig, Ellen!!!

Vilken härlig helg du tycks ha haft! Fint att du fick samla energi och umgås med människor du tycker om (bortsett från bussällskapet då…).

(Sent) Svar: Tack för de omtänksamma orden.

Kram

Lämna ett svar