Två dygn i Köpenhamn

Här är hela gänget samlat i ett parkeringshus i Malmö. Alla bilder tillhör olika personer, men sak samma.
 
I Köpenhamn köpte vi thaimat och satte oss i en fin park där vi senare blev attackerade av galna änder.
 
 Vi tog en spontantripp till Tivoli. Felice hittade sin man och de andra hittade nya identiteter.
 
 Vi åkte allt från gulliga bebiskaruseller till värstingarna som ändrade plats på samtliga inälvor i våra kroppar.
 
 På måndagen var vi uppe med tuppen och köade utanför arenan. När vi inte sov var vi ganska glada.
 
 Efter timmars köande utanför arenan väntade ytterligare ett par inne i arenan, sen dök våra favoriter upp!
 

 Hittade en video som någon spelat in från läktaren.
 
Jag hann knappt avsluta studentfirandet innan bilarna styrde mot Malmö. Vi dunkade One Direction på högsta volym hela vägen ner för att ladda upp för det vi väntat på sedan vi i slutet av september köpte våra biljetter. Väl framme i Köpenhamn tog vi oss, smått utmattade, till en park och åt thaimat. Vi hade en väldigt mysig stund innan vi plötsligt blev spontanta och gick till Tivoli för att spendera kvällen där. Det var också väldigt trevligt. Karuseller, peruker och blåslagna knän. Jag är en ganska mesig person, men karuseller är något jag blivit helt orädd för. Kul för mig!
 
Efter lite sömn på hotellet gav vi oss upp i vad som kändes som gryningen för att bege oss till Parken. Vi bildade ett svenskläger med en massa andra svenskor som vi träffade medan vi väntade. Efter omänskligt många timmar i kö fick vi äntligen komma in i arenan. Vi fick ganska bra platser framme vid den lilla scenen men efter ett tag tröttnade vi på att trängas med alla dryga människor längst fram och flyttade bak en bit så att vi fick dansutrymme. McBusted öppnade istället för 5SOS (visste väl att det var för bra för att vara sant att få se båda sina favoritband på samma kväll), och efter ytterligare lite väntan kom våra fem puckon ut på scenen. Det blev en galen kväll, och jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände. Vet i alla fall att andra publiker framstår som otroligt mesiga när man sett världens största pojkband tillsammans med kanske 30-40 000 andra fans.
 
Tack till Elin, Manja, Lina, Josefin, Johanna, Ebba och Felice för väldigt fina dagar!
 

11 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en mycket rolig resa och alltid kul att gå se sina idoler. Särskilt när man väntat så länge sedan man köpte en biljett (:

Tack.

Lämna ett svar