Adventshelgen i Stockholm

Det har blivit tradition att min mamma, mina systrar och jag firar första advent ihop i huvudstaden. Äter stora frukostar, går på julmarknader, dricker vin, spelar julklappsspel. I år var senaste tillskottet i familjen, Linns hund Zappa, med. Mina hundcravings börjar bli…

Fin helg som alltid.

Jag tog förresten storslam i julklappsspelet. Vann två ljusstakar, en tekalender, ansiktskräm, ansiktsskrubb, handkräm, fotkräm, bodylotion, duscholja och julkaffe. Var absolut lite odräglig i samband med detta. Jag är inte en särskilt dålig förlorare, däremot en desto sämre vinnare. He.

6 kommentarer

Lägg till din →

Så himla mysigt! Det låter underbart faktiskt, jag vill härma er tradition. Vilka vinster också, du är king! Jag är också en jätteduktig förlorare, men jag vinner aldrig så jag vet inte om jag är en ödmjuk vinnare… misstänker att jag kommer vara rätt så mycket stolt, kanske till och med mallig, när det väl händer XD

Åh, vad mysigt! Såå många fina bilder från er adventshelg. Bilden på er alla tre är jättefin! Så glad att ni har varandra. 🙂

Svar: Tack för kommentaren. 🙂

Kram

Lämna ett svar