En helg med mamman och systrarna

 
I torsdags tog jag bussen till Stockholm. Därefter tunnelbana och en till buss innan jag blev upphämtad av min syster med bil den sista biten till hennes och sambons landställe. Lite senare anlände även vår mamma och äldsta syster. Vi åt kex och ost, drack vin och badade tunna tillsammans.
 
 
Morgonen därpå serverade Linn pangfrulle bestående av bland annat bananpannkakor och kaffe. Yes please!
 
 
Efter frukost gav vi oss ut bland djuren. Tittade på höns, kor och kalkoner, klappade hästar och matade får. Insåg att jag jättegärna vill bo på landet och ha djur. Bonde söker fru nästa kanske? 
 
 
Resten av dagen spenderades vid vattnet. Vi solade, drack bubbel och käkade chips och jordgubbar. Och här är de: Storasyster 1, mamma och storasyster 2. Linn och jag sysselsatte oss även med att kasta bort sten från bottnen.
 
 
… och då var det ju lika bra att hoppa i vattnet! Årets första dopp, minsann. Allt var precis som det var när vi var små och åkte och badade i någon sjö i närheten.
 
 
På kvällen grillade vi. Spelade sällskapsspel och filmade alldeles för mycket på Snapchat.
 
 
På lördagen åkte vi tillbaka till stan där Linns sambo hade fixat lyxfrulle. Vi sprang runt på stan resten av dagen och jag lyckades hitta två färgglada plagg till min annars så mörka garderob. På söndagen stängde jag ryggsäcken igen och åkte tillbaka till Jönköping. Snipp snapp snut, så var den alldeles underbara Stockholmshelgen slut.

18 kommentarer

Lägg till din →

åh vad mysigt det lät! det är ju sååååå najs att ge sig ut till landet när det är sommar, idylliskt liksom

Lämna ett svar