Full on julstök

Efter en intensiv jobbvecka kom en lika intensiv – men hundra gånger härligare – helg. Vi sov ut, tog en promenad i decembersolen, gjorde rödbetspaj, moppade golv, putsade fönster, rullade italienska köttbullar, tittade på skidor och sim-VM, bakade ännu fler lussekatter, köpte de sista julklapparna och slog in dem.

Funderar på:

  • Hur jag ska konsumera mindre.
  • Hur jag ska lära mig att säga nej.
  • Hur jag ska räcka till.
  • Hur jag inte ska bli missunnsam.

10 kommentarer

Lägg till din →

Jag konsumerar nästan ingenting längre. Köper om något tar slut men förr la jag ca 20.000 på kläder och idag lägger jag kanske 3000. Men mitt intresse flyttades från kläder till växter. Även om vissa av växterna som jag har köpt har kostat några tusen så är det betydligt mindre än summan jag la på kläder.

Ni är så duktiga! Vad är italienska köttbullar? Jag ska rulla mina i morgon eller på torsdag, och är fortfarande osäker på vad det ska bli för ena i år!

Angående dina funderingar så funderar jag också. För fullt. Jag funderar på vad jag drömmer om. Jag borde också fundera på hur jag ska konsumera mindre, för jag lever lite snudd på mina tillgångar och vill gärna spara pengar så jag kan ha lite mer av en buffert till kanske en blivande bostad eller liknande… men det är roligt att konsumera mycket av det jag konsumerar. Hah!

Italienska köttbullar är sådana med en massa parmesan, persilja och citron i. Såå goda!

Lämna ett svar