Webcam, jobb och balsammetoden

Dagens känslor i bilder.
 
Hur mycket har ni saknat webcamen? Lika mycket som jag? Trodde väl det.
 
Jag har sååå mycket att skriva. Ett inlägg med tillhörande bildbomb från mina fina dagar i Köpenhamn (snart två veckor sedan, vart tar tiden vägen?), minst fyra filmrecensioner/tips och tusen inlägg till. Dock finns inte tiden. Har jobbat lite mer än planerat de senaste dagarna, känner mig fruktansvärt trött och sliten för tillfället, och jag jobbar i morgon och på måndag också. Så naivt av mig att tro att jag skulle ha tid att både blogga, läsa, se på film och träffa mina vänner så fort jag bara slutade skolan. Just nu är det enda jag hinner göra att jobba, äta och sova. Som tur är så är det ganska bra att jobba också. Inlägg kommer när det finns tid helt enkelt.
 
Hur mår ni? Vad gör ni? Är sommaren som ni tänkt er? Hänt något kul? Något tråkigt? Utnyttja kommentarsfältet, vänner!
 
Till Isabell: Eftersom du varken lämnade mejl eller bloggadress så får jag hoppas att du kikar in här igen så att du får ditt svar. Så vitt jag vet är samtliga Batistes torrschampon godkända för balsammetoden. Jämför innehållsförteckningen på produkten du vill använda med den här listan för att vara på den säkra sidan. Mitt lilla inlägg om balsammetoden hittar ni här.
 

9 kommentarer

Lägg till din →

Fina bilder!
har nästan jobbat hela sommaren men jag mår bra ändå. Var på Bråvalla, sår det var höjdpunkten under sommaren so far. Känner mig dock också trött och sliten för tillfället.

Lämna ett svar