Hemlighetsmakeri

 
En toaselfie. Passande när man känner sig som skit. Halli hallå! 
 
Jag tänkte att vi kan titta på några bilder från den senaste tiden. Tid passerar ju. Som den gör. Ni vet allt det där. 
 
 
En praktikdag stod jag i någon skog utanför Växjö och tittade på drönarfilmad granbarkborrsdödad skog genom VR-glasögon. Sånt jag gör nu för tiden.
 
 
Till helgen åkte både jag och min syster hem i hemlighet. Älskar man inte att göra saker i hemlighet? Hmm jo. Vi blåste ballonger (mest Linn), byggde blöjtårta (helt och hållet Linn), gnällde ”mamma har du en en tandborste jag glömde min hemmaaa” (jag och Linn i kör). Vi delade säng och Linn snusade gott två sekunder efter att vi hade uppdaterat varandra om det viktigaste. Jag sov kanske några timmar efter att jag hade slängt den fluffiga jävla kudden på golvet. Hatar fluffiga kuddar.
 
 
På lördagen överraskade vi och en hög vänner storasyster Sara med en babyshower. Det blev så fint. Stod rörd i hallen efteråt, för att vi är fyra systrar i olika knäppa konstellationer men familjen är så fin att ha, varje liten del. 
 
Resten av helgen samlades vi hos Sara, grillade på kvällen, födelsedagsfikade på förmiddagen. Sedan dess har jag mest hållit ursinniga tal för Linnéa från min spinningcykel, med övriga passdeltagare som åhörare. Skrattat åt mina kollegor. Pratat tusen timmar i telefon. Bestämt mig. Kanske. Bestämt mig för att försöka i alla fall.
 
Trevlig påsk på er, fina fina små kycklingar. 

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar