Glimtar från i höstas

Livet pågår även när jag inte skriver här. Ju. Är så himla velig kring denna plats, men nu kommer här en snabbrepris av min höst trots allt. 
 
 
I mitten av oktober hälsade Moa, Linnéa och jag på hos Veera i Göteborg. Klappade häst, bland annat. 
 
 
Helgen efter var jag hemma hos min familj. Besökte Astrid Lindgrens värld med alla systrar och syskonbarn. Grillade korv och förfrös fingrarna. 
 
 
Lunch- och middagsdejtade Linnéa. 
 
 
När november kom hälsade Moa, Julia och Mikaela på mig i Jönköping. Det var toppenfint som vanligt. 
 
 
I mitten av november kom Angelica på besök till min stad. En regnig och grå men fin helg. 
 
 
Första advent firar vi alltid i Stockholm, mina systar och min mamma och jag. En alldeles strålande tradition vi skapat oss. 
 
 
Dagen innan julafton hade jag precis tömt min studentlägenhet i Jönköping och kommit hem till skogen. Mötte mitt gamla gymnasiegäng i Kalmar för en frukost med dem. 
 
 
Sen kom julafton! Här poserar jag med tu av mina syskonbarn, som man gör på julen. Och snart är det ett nytt år och hej vad det går. 
 
Det finns ju så himla mycket som inte dokumenterats också. Jag har gått på AW med gamla kursare, lyssnat på Gammal med Linnéa, middagsdejtat nya kompisar, fikat med Annika och Klara, gått lucia och ätit julbord med jobbet, hängt med Eira, varit kattvakt, haft sleepover med Lina, ätit frukost hos Medelin, träffat min gamla kör osv osv. 
 
Framför allt har jag väl ändå jobbat. Långsamt kommit in i tugget. Sänkt axlarna. Trivts så himla bra.
 
Tack hösten. Vad mycket bra jag gjort för mig själv. 

4 kommentarer

Lägg till din →

Så fina stunder från den gångna hösten. Jag kan förstå att du har trivts. Kul att du också trivs med livet som förvärvsarbetande, också det har sin charm. Saknar du studierna?

Svar: Tack, kul att du gillade mina juliga cupcakes.

Stor kram

Lämna ett svar