Första halvan av juni

Fort går tiden. Så är det.

Förra helgen hade Måns och jag spelkväll med några av hans vänner. Det var så jävla trevligt. Sådär så jag föreslog ett nytt spel innan de hann fundera på om det var dags att dra sig hemåt, för att jag inte ville att de skulle gå.

Dagen efter åkte Måns och jag till Habo och promenerade i regnet.

När vi inte haft helg har vi varit på bankmöte, agerat barnvakt och ätit middag på stranden med Måns familj. Men gud, när blev detta en blogg i vi-form? Förlåt. JAG har även tagit ett x antal promenader längs Rosenlunds bankar. Passar på så länge vi fortfarande bor så nära. Ja, och så har vi ju jobbat såklart. Mest jobbat faktiskt.

I går passade vi katt. Måns syster med familj sällskapade och vi grillade och pratade hus och lägenheter och vatten och annat viktigt. Mycket mysigt. Kul att lajva sommar, tänkte jag, men så insåg jag att det faktiskt är mitt i juni. Vad ända in i…?

I morse vaknade jag tidigt. Drog med tummen över mobilskärmen i väntan på att Måns skulle vakna och att vi skulle äta frukost.

God morgon hjärtat!

Vi tog en förmiddagspromenix innan vi åkte hem igen. Staycation några kilometer från vårt hem – vilken grej!

Tack juni för att du är så vacker. Tack livet för att du är så snällt. Det är verkligen helt otroligt att vara nykär. Jag är immun mot allt som egentligen borde göra ont. Förutom mensvärk kanske, den känns fortfarande.

5 kommentarer

Lägg till din →

Måste sägavad jag verkligen gillar designen på din blogg, så ”ren och fin” liksom! 😀 Vad härligt det låter som att du haft det, vill också vara kissevakt :> KRAM

Lämna ett svar