Ett lugnt kaos

 
Hiiiiiiiiiiiii. Jag vet att det är tröttsamt att höra, men SHIT vad tiden går fort, hörni. Jag har egentligen inte alls tid att sitta här, har verkligen tusen saker som måste göras, men tja… Nu kände jag helt enkelt för att blogga lite.
 
Under veckan som gick hann jag förutom skolan med en thailunch på stan med mina kompanjoner, en ovanligt kul psykologilektion, shopping och mat på stan med mor och far, fina resultat på prov, fotografering och lussefika hos storasyster, skidor på tvn och en supermysig kväll med mina fancy friends. ♥
 
I dag är det måndag och veckan har startat bra. Är i ett sånt där konstigt läge då allt känns jättetungt och jättelätt på samma gång. Detta tredje år och allt som måste fixas inför sista terminen och allt därefter…
 
På tunglistan:
  • Fixa praktik
  • Skriva CV och personliga brev på engelska
  • Jobba
  • Nya skoluppgifter
På lättlistan:
  • Vann en landslagsmössa i en Facebooktävling
  • Högsta betyg på mina tre senaste prov
  • Vann en bloggtävling
  • Berlin med skolan till våren
  • Annat kul uppdrag till våren

20 kommentarer

Lägg till din →

Kul med resan till Berlin 😀 Värre det där med CV på engelska måste jag säga.
Snygg tröja du har på fotot. Vart är den ifrån?

Tack för din kram till inlägget.

sv: Vad roligt att du tycker det:) Jag gillar också att läsa sådana där utmaningar hos andra, det är roligt att "lära känna" andra lite närmare:)

Men mig är det sådär. Har blivit sjuk nu mitt i allt. December månad är inte bästa tiden att bli sjuk:(

kram

Lämna ett svar