Två proppfulla veckor

Det senaste från min Instagram.
 
Att uppdatera bloggen går väl inte sådär jättebra just nu. Har haft mer eller mindre fullt upp varje minut de senaste veckorna. Stundtals stressigt och tungt, men på det stora hela trivs jag så jäkla bra med livet jag lever just nu. Jag har knappt spenderat någon tid i skolan, men desto fler timmar har lagts på grupparbete och hemtenta. Jäklar, vad jag pluggdeppat på de där uppgifterna. Nu är de dock klara, och trots att jag är långt ifrån stolt över dem så är de inlämnade och den första kursen klar.
 
I övrigt har de två senaste veckorna bjudit på en massa bra Zarah-häng (hon kom exempelvis med glass och vin lite spontant en torsdag), fikadejt med delar av klassen, Låt flyktingarna stanna-manifestation, Color Run och sushimiddag med Moa och Linnéa. Och en hel del till. Nu ska jag städa iordning lite i lägenheten, packa min väska och dra hem, alltså hemhem, över helgen.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar