Inflyttad i nya lyan

Fredagshäng med Zarah och lördagsfix i lägenheten med päronen.
 
I tisdags fick jag äntligen nycklarna till min lägenhet! Sedan dess har mina kära föräldrar varit här i två omgångar och burit upp mina gamla möbler, skruvat ihop nya och hjälpt till med allt som ska göras vid en flytt. Jag trivs som fisken i vattnet i mitt lilla krypin, som faktiskt är större än jag kom ihåg. Under kvällarna har jag noterat att det aldrig blir helt mörkt här inne. Det finns liksom gatlyktor vars ljus letar sin in genom mina neddragna persienner på tredje våningen. Sådant händer inte i skogen ”hemma”.
 
Förutom inflytt har veckan bjudit på seminarium och en liten hemtenta, utgång och diverse måltidsdejter med mina vänner. Denna söndag har jag tänkt ha som fixardag. Känner jag mig själv rätt kan det dock vara så att produktiviteten inte räcker längre än att jag får undan disken framåt eftermiddagen. Nåväl.

40 kommentarer

Lägg till din →

Hur stor var lägenheten nu igen? 🙂

Haha, så var sambon med när vi flyttade till lägenhet. Hon var van vid mörkret på landet, så vi har satt upp rullgardiner så att det blir riktigt mörkt 😛

SV: Haha ja, det går ju det med, men billigt blir det ju inte ändå.

Åhh vad roligt! 😀

Sv; Man redigerar bilder och sen kan man lägga upp dem på sin feed. Man behöver inte skapa ett konto om man inte vill, det räcker om man endast har den som en redigeringsapp!

Av inlägget att döma verkar du ha det fantastiskt. Roligt för dig!

Lägenheten ser fin ut – grattis till den.

Hoppas att du trivs i lägenheten och med studierna också längre fram.
Kram

Lämna ett svar