Adjö för en stund

 
Jag tänker vara så djup att jag startar inlägget med en bildanalys. Bilden ovan är nämligen, med lite fantasi, en bra avspegling av mitt liv just nu. Jag är glad och nöjd, men lite mitt i en inandning. Mitt i en mening. Jag blundar och vet inte om det är undvikande eller drömmande. Allt är liksom lite otydligt, och det är svårt att avgöra vart jag är på väg.
 
Jag har tänkt lite, och kommit fram till att jag ska stänga bloggen ett tag. Om det blir ett par veckor eller ett par månader, det vet jag inte. Jag kommer om ett par dagar sätta ett lösenordsskydd på den, sedan lovar jag att tala om när jag är tillbaka. Vill ni ändå hänga med på en kant i mitt liv så kan ni följa mig på Instagram där jag heter @elllengrantz.

9 kommentarer

Lägg till din →

Jag är lite inne på samma spår jag själv, men lär nog fortsätta att skriva inlägg lite då och då bara. Får se! Men hänger ju med på Instagram iaf 🙂

Vilken fin bildanalys! Och du sätter att jag sätter ord på känslor – samma komplimang vill jag ge till dig. Kul att ha dig tillbaka igen!

Svar: Dina fina ord betyder så mycket – tack. <3

Kram

Lämna ett svar