Vi är coola kids

Dessa bilder är roliga av så många anledningar. Särskilt tillsammans. Och de är så talade för mitt liv just nu.
 
Vad hände här då, med bloggpaus och lösenordsskydd? Jag har bytt strategi. Jag kommer blogga, men helt lägga nätverkandet på is för ett tag. Inte för att jag inte älskar att ”umgås” med er på det här sättet, det gör jag, utan för att jag inte har tid eller ork för det i mitt liv just nu. Dessutom kommer jag helt strunta i när och hur många inlägg som publiceras. Inte tänka ett skit på vilken tidpunkt ett visst inlägg får bäst publicitet. Allt sånt tänker jag strunta i ett tag. Lösenordsskyddet kan nog komma och gå en del, ibland får jag nämligen små infall och känner att jag måste värna om min integritet och liksom håva in alla delar av mig själv som jag kastar omkring mig. Med det sagt; Det blir som det blir, och jag tänker inte jaga er.
 
Veckan jag lämnar bakom mig vände tvärt i lördags morse ungefär. Jag lämnade feberfrossa, deppiga tankar och ett tungt huvud bakom mig och har sedan dess haft en så jäkla fantastisk helg. Jag har varit produktiv, hängt med människor, varit otillgänglig, tjafsat, glömt bort, saknat poppisar, inspirerats av andra, druckit vin, bakat mitt i natten och fnittrandes vandrat hem i mörkret arm i arm med en vän. Livet liksom är vad det är. Jag backar och går framåt, försöker låta andra trampa på min jävla stolthet.
Och mitt i alla fel så blir det ett och annat rätt.

15 kommentarer

Lägg till din →

Det låter som att du som vanligt har mycket att göra, men att du trivs med livet i Jönköping ändå, härligt att höra! 🙂
Jag hoppas kunna hänga med dig så mycket jag kan här på bloggen, trots din ändrade strategi… 🙂

SV: Litet och mysigt då gissar jag? 🙂

Jag kan känna igen mig i delar av det du beskriver kring bloggandet. Dock lämnade jag kraven på x antal blogginlägg bakom mig för några år sedan. Bloggandet ska vara roligt och inspirerande – inget annat. 🙂

Svar: Tack så mycket för dina ord.

Kram

Lämna ett svar