Förra veckan + två låtar

Herregud va kompisar, nu är det måndag igen. Vi börjar detta inlägg med en glad bild:
 
 
SÅ! Då går vi vidare i livet. Eller inlägget. Måste ju låta förra veckan sjunka in innan jag kan ta mig an nästa. Och antar att ni känner samma. Att det liksom är väldigt viktigt att min vecka sjunker in innan ni går vidare till nästa. Mhm.
 
Vad hände egentligen förra veckan? Jag satt på ett seminarium med min grupp och det blossade om mina kinder för att jag var så dåligt förberedd. När jag var yngre blossade det ALLTID om mina kinder i skolan. Värsta jag visste att behöva säga något andra hörde.
 
En kväll bestämde Annika och Klara att vi skulle bowla dagen efter. Så himla bra grej? Hade SÅ kul. Sen klappade vi en hund som hette Ove och skrattade jättehögt och länge åt saker jag absolut inte minns längre innan vi tog en kvällsfika på stan och pratade om personer vi legat med. Bland annat.
 
 
Annika och jag var bowlingtaggade.
 
 
Här stod jag och ser ut som en seriefigur! Visst? Tänker ofta att jag är som den störiga fågeln på julafton. Liksom gullig och lite charmig men sjukt STÖRIG och intensiv och lätt att tröttna på men ääändå på något sätt en favorit trots att den aldrig fattar när det är läge att lägga ner. Ni som känner mig väl – kan ni bekräfta eller dementera pls? 
 
 
Den senare delen av veckan hade jag mycket egentid. Tvättade, spenderade jättemånga timmar på Netflix, åt godis och njöt på ett sjukt sätt av att träna (kan det hålla i sig tack) tidigt på lördagsmorgonen. På kvällen gick jag ut och dansade med tjejerna (ljug – jag var mest lack över att fulla människor är så dräggiga och störiga och smällde armbågarna i deras ryggar) och söndagkvällen spenderades på jobbet.
 
Okej, nu avslutar vi detta snurriga surr med två låtar jag spelar flitigt just nu. HERRÅ!
 
 
att du lämnar denna sommar och att du nu lämnar mig
jag tycker ärligt talat att jag knappt har rört vid dig
jag skulle vilja kämpa för att få dig att förstå
men vill du inget hellre är det klart att du får gå
men det gör ju lite ont och så
men inte ska du bry dig i att mitt hjärta gör ont
nej lämna det åt mig, du, jag har det hellre ont än tomt
men tänk att jag aldrig lär mig att ta det lite varligt, nej,
jag följer hellre hoppet och tror att allting ordnar sig
 
 
baby boy sluta tracka min lur
jag ser du har fuckat med helt fel brud
jag såg en bild på instagram
och hon verkar va en ung madam
jag är inte ens lite lack
bara så trött på ditt lögna snack
vilken klyscha, kom igen, att du inte vuxit från den än

13 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar