En lista om hösten

 
Vad är det bästa med hösten?
Långärmat! Jackor! Rutiner! Luft som är behaglig att inandas!
 
Och det sämsta?
Att det blir så mörkt? Och så vet man att det bara blir värre fram tills dess att maj kommer igen. Peppt att bo i Svea rike.
 
Beskriv din höst med tre ord?
Gissar på: Pluggig, fullspäckad, kompisfokuserad.
 
 
Hur höstmyser du?
Tänder ljusslingor och levande ljus och dricker en massa te. En fin höstambition är att jag skulle vilja gå på skördefest, dricka varm choklad, gå på bio, hoppa i vattenpölar och ha spelkväll med mina friends. Sånt där som jag vet att vi måste planera och schemalägga helst igår för att det ska bli av.
 
Vad gör du om dagarna egentligen?
Läser metodkurs, tänker på att jag borde söka praktik och hitta ett ämne till min och Klaras c-uppsats, tittar på skräp-tv, går jättemånga varv runt Munksjön, extrajobbar på hotellet, försöker masa mig tillbaka till gymmet, pratar politik.
 
Vad kommer du ha på dig?
Suktar efter prick allt i Carin Westers senaste kollektion på Åhléns, liksom Styleby x Wera. My goddddd vad mycket snyggt. I övrigt typ svarta jeans, min rutiga kavaj (ser alltså ut precis som alla andra denna höst), midi skirt (vad heter det ens på svenska?) och tunna strumpbyxor osv osv. Hårband!
 
 
Vad kommer du dricka?
Dricker alltid i princip enbart vatten, te och kaffe. Det blir möjligtvis något glas vin också.
 
Höstigaste maträtten?
Grytor! Med linser och bönor och svamp och grönsaker. Mmmh… Sug just nu: Aubergine, jordnötssmör och kantareller. NOM!
 
Vad gjorde du den här tidpunkten förra året?
Hade precis börjat ny klass och läste min inriktningstermin (aka strategisk kommunikation). Var ovanligt studiemotiverad och pluggade på väldigt bra. Var även nykär vilket känns sjukt i backspegeln, men det var kul så länge det var kul och sen var det absolut inte kul. He!
 
 
Ska du resa någonstans?
Julia och jag ska mötas för en hotellnatt i Norrköping senare i september som (not so) secret lovers. Hoppas på sleepover på Visingsö med Klara, Annika och Jenny också, även om det kanske inte räknas som en *resa*.
 
Vad läser du?
Borde läsa kurslitteratur, vill läsa alla tusen skönlitterära verk jag köat MEN verkligheten är mer sådan att jag läser nyhetsnotiser i telefonen och captions på Instagram. Blogginlägg också! 
 
Vad tittar du på?
Love Island, Idol, Younger och Skins.
 
 
Hur förbereder du dig inför vintern? 
Kanske köper en jacka från ovan nämnda kollektion som jag tror ska lösa alla mina eventuella problem!!!

22 kommentarer

Lägg till din →

Mina förberedelser blir att ladda upp med ljus och filtar! 😀 Sen behöver jag verkligen hitta och köpa ett par vinterskor, mina gav upp förra året. *suck*

Sv: Naw, tack söta du! Ja, det kan verkligen vara smarrigt i bland. 🙂

Vill bara säga att bilden på dig i den röda tröjan med blommorna på är eventuellt det gulligaste jag sett. Plus mysig höstlista. Kram!!!

Mörkret är det jobbiga men samtidigt det mysiga! När man är ute är det inte roligt, men inne med en kopp varm choklad och tända ljus under en filt så man kan inte klaga 😀

Som alltid lika bra listor Ellen!
Har du C-uppsatsen i vår?
Vad är det du läser nu igen? Minnet är bra men kort vetdu 😉
Tända ljus, filtar, tjocka stickade tröjor och kaffe är det bästa med hösten tycker jag!
Det sämsta är mörkret och det grådassiga vädret…

Hoppas du har det hyfsat bra ändå och att du tar hand om dig själv!

Lämna ett svar