Sommaren 2014 i listform

 
Detta är antagligen lite sent, men å andra sidan har man kanske vid det här laget fått lite perspektiv på sommaren. Dessutom känns det bra att försöka minnas lite, för ibland känns det som att jag inte kommer ihåg den trots att den ägde rum precis nyss. Så vi kör den här listan och sedan välkomnar vi hösten med öppna armar.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej. Eller, mina kollegor diagnostiserade mig med kronisk trötthet och så fick jag ju mitt första ärr.

 
Bästa köpet?
Handlade verkligen sjukt lite. I slutet av sommaren köpte jag dock en ny höstjacka som jag är väldigt nöjd med.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, lätt.
 
Gjorde något dig riktigt glad?
Att spendera tid med fina människor. Även köp av biljetter till The 1975 i höst och att jag kom på vad jag vill plugga.
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om den här sommaren?
Gissar att följande är tänkbara kandidater:
Samt i princip hela Ed Sheerans senaste album plus allt med Sam Smith och även 5SOS debutalbum.
 
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det började ganska svajigt, men med tiden blev det bättre. Rent generellt var jag gladare än jag varit på många somrar tror jag. Skönt!
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Träffat mina poppisar mer innan de lämnade för Norge! Även typiska sommargrejer som att grilla, sitta ute hela kvällarna och ligga ute i skuggan och läsa en bok.
 
Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Sagt nej till att träffa folk på grund av att jag just då inte orkade.
 
Hur tillbringade du midsommarafton?
Satt hemma och var trött, seg och på konstig humör. Tror jag skrev om det. Japp, här är inlägget.
 
Två sommarbilder från Instagram.
 
Blev du kär?
Nej. Om det inte räknas att vara kär i diverse artister och skådespelare.
 
Favoritprogram på TV?
Minns knappt vad jag tittade på. Rent generellt är ju höst-TV bättre än sommar-TV så… Säger pass.
 
Bästa boken du läste?
Tror bara jag läste en bok faktiskt. Det var Askungar av Kristina Ohlsson som var väldigt bra.
 
Vad gjorde du i sommar?
Jobbade mest. I övrigt var jag bland annat i Köpenhamn samt åkte på en förmiddagskryssning på Göta Kanal.
 
Vad ångrar du?
Inget tror jag. Man ska inte ångra saker, har jag hört.
 
Vad gjorde du första dagen på lovet?
Köade utanför Parken Stadium i Danmark. Bildade svenskläger, sov på en filt i gräset, trängdes, knuffades, fick vänner och fiender, dansade macarena, skrek och sjöng.
 
En liten bit av vårt svenskläger.
 
Finns det något som skulle ha gjort din sommar bättre?
Mer av popdonnorna.
 
Hur skulle du beskriva din stil?
Grön pikétröja. Känns knappt som att jag hade på mig något annat. Well, när jag var ledig var det jävligt slappt och soft. Var förra sommaren långkjolarnas sommar så var detta definitivt loose fit-byxornas sommar.
 
Vad fick dig att må bra?
Min familj, mina vänner. Trevliga kunder och kollegor på jobbet, ledighet.
 
Vem saknade du?
Mina poppisar (shit, det börjar bli tjatigt nu). Och Angelica, träffade henne på tok för lite.
 
Hände det något jobbigt i sommar?
Nej, inget särskilt. Jag hade svårt att hantera vissa personer ibland. Var inte van vid, och därför smått naiv, och trodde inte att att okända människor kunde slänga skit och konstiga kommentarer utan anledning.
 
Vem var den snyggaste killen du såg?
Gissar att man inte får välja kändisar här? Jag vet faktiskt inte. Utser sällan någon som ”snyggast”. Det finns många personer som är snygga helt enkelt. (Slängde in en gif på Zayn för att… han är Zayn liksom.)
 
Är du nöjd med sommaren 2014?
Ja, det är jag. Den var väldigt annorlunda jämfört med tidigare somrar. Låter så klyschigt, men det kändes väldigt utvecklande faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer

Lägg till din →

Härlig lista att läsa. Hade tänkt att jag skulle göra något slags collage av sommaren, men har liksom inte hunnit.

Haha, ja jag har ju pluggar i två olika orter så därför har det blivit att jag bott lite överallt. Jag bodde först i Emmaboda tills jag var 8, sen Alsterbro och så Nybro. Efter gymnasiet flyttade jag till Vetlanda och bodde där 2 år, sen tillbaks till Nybro i mindre än ett år, sen blev det Örebro i 2 år och efter det Göteborg.
Självklart är Göteborg helt klart den bästa staden jag någonsin bott i, kan inte säga annat. Fast de andra ställena har också varit bra, men har ju bott på ett annat sätt då, på internat. Alla städer har haft sin charm liksom. Örebro är en väldigt fin stad men saknar närheten till vattnet där.
Kan ju säga att jag har aldrig vantrivts någonstans 🙂

Sv: Jaa, det är lite tråkigt men samtidigt så känner jag bara att det tar massa tid att stå i köket och laga mat.. för vad liksom? Så att man blir mätt. Det kan jag bli på makaroner också, eller yougurt :p

Skönt att du är nöjd med din sommar och inte heller ångrar någonting. Jätterolig lista förövrigt!

sv;
Hahahaha ah, för sant verkligen…

Verkligen! Josef Johansson är en sån fin artist, och denna video visade just det av honom jag tycker är så grymt med honom. HAHA jaaa, det fann jag också lite roligt! Fick ett par andra kommentarer som sade att de inte alls hade tyckt om Doktor Glas. Jo men jag förstår det verkligen och språket är ju komplicerat och det kan man lätt haka upp sig på… Jag hade bara överseende med denna eftersom jag tyckte om handlingen ^^

Lämna ett svar