En dålig jävla vecka

 
Har haft en så dålig vecka. Egentligen började den väl ganska bra, men sen har det bara gått utför. Har ingen energi, ingen vilja, ingen motivation. Bryr mig inte, orkar inte. Blir så trött på mig själv när jag är såhär. Samtidigt kan jag inte göra något annat än att vänta på att det ska gå över. Jag funkar liksom så.
 
Det är så jävla jobbigt att aldrig vara nöjd. Jobbar jag så vill jag vara ledig. Är jag ledig så vill jag jobba. Är jag med vänner så vill jag vara själv. Är jag själv så vill jag vara med vänner. Vet inte riktigt var jag har mig själv just nu. Känns som att min idealbild och min självbild har skilt sig, brutit all kontakt, packat väskorna och åkt till varsin världsdel. Jag minns inte ens hur de ser ut längre.
 

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar