Vad vill ni se på bloggen?

Mer frukost, mat (säg helst inte mat, jag är värdelös på mat), fula bilder på mig
och mamma, fika, min väns hår (ville mest visa det pga sååå fint), mitt rum?
 
Jag är inne i en riktig bloggperiod och det är så himla roligt! Just nu är jag verkligen taggad på att lägga mer tid och energi på bloggen. Jag har en del planer och idéer, men det skulle vara roligt om ni hjälpte till med idéer också. Vilka inlägg gillar ni bäst? Vad vill ni ha mer av? Berätta gärna, alla åsikter är välkomna!
 
Videos? Inredning? Pyssel? Naglar? Skidåkning? Tävlingar? Mer personliga grejer? Åsikter? Guider? Min gymnasietid? Livet med tandställning? Knappar/andra funktioner i menyn? Bloggdesign? Bilder på särskilda saker? Inlägg om något speciellt? Något helt annat?
 
Jag samma dag som jag började blogga. Så länge sedan är det. Typ.
 
Jag har trots allt bloggat i fem år, något måste ni ju tycka vid det här laget. Efterlyser all typ av respons. Alla tankar är bra tankar. Så låt kreativiteten flöda och hamra hårt på tangenterna. Ser fram emot kommentarerna nu! Yours truly.
 

11 kommentarer

Lägg till din →

Tycker det är väldigt roligt när du lägger upp bilder på ditt rum, men du kanske är helt klar med rummet nu? Men inredning är alltid kul. Lite mer personliga åsikter eller personliga grejer skulle också vara kul 😀

Tycker du gör helt rätt i att röra på dig lite. Du har inte funderat på att söka utbildningen i någon annan stad?

Vad härligt du är inne i ett bloggflyt, det gillas, din blogg är bra så det gillas.

Så söt du var som liten 🙂

Ja, jag hoppas med det bryter ut något så jag blir sjuk, eller försvinner, för det är drygt och gå runt och bara vara halvkass hela tiden

Härligt att läsa! Videos är kul, naglar också och även tävlingar hihi.

sv;
Taaack finaste du! Åh då vill jag tipsa om denna om du vill ha en snygg och skön jacka, finns som sagt på Lindex 😀

tänkte faktiskt skriva "MER MATBILDER!!!" hahah tills jag läste vad som stod under bilderna…

Men det skulle va kul att se lite mer outfit bilder, eller typ vardagliga bilder!

Inredning är ju roligt så kanske mer av det rum 🙂

SV:Vad roligt att få veta mer om dig, och choklad är bara så gott 🙂 Älskar film och musik med. Du får börja dansa igen hel underbart ju, har själv dansat i 23 år 🙂

Lämna ett svar