Jättemånga veckor i snabbrepris

Vad länge sedan det var vi recappade livet här eller. Vi gör det lite nu då. De senaste veckorna har följande hänt i det lilla livet som tillhör mig:
 
Nej gud vad pretentiös det blev här kommer några himla bilder bara herregud:
 
 
Branschdag med Annika, Klara och Jenny! Kul med branschdag. Också kul: Vi tycker kommunikation är det viktigaste som finns men tycker ofta också att det är svinläskigt att mingla med nya människor.
 
 
Hängde hos storasyster i Stockholm och gjorde ärenden och hade det mysigt. <3
 
 
Nästan varenda liten del av vår spretiga familj samlades hemhemma i skogen en helg och bakade pepparkakor och lite annat.
 
 
Körde en favorit i repris från förra året; första advent med systrar och mamma i Stockholm.
 
Och eftersom ni probs jättegärna vill veta vad jag mer gjort i mitt liv (bara antar att ni är lika besatta av mitt liv som jag är?) ska jag berätta det nu. Jag har exempelvis jobbat, haft vinmiddag med Ida, tränat, fikat med min syssling, gått på bio med Linnéa, varit på middag med jobbet, agerat kattvakt åt fluffboll, gjort sushi med Linnéa och busat runt. Typ. Bland annat. Herregud hörni. Livet håller högt tempo. Jättejätteglad för att det finns en kväll (ikväll) där jag kan andas ganska lugnt. Ända in i i kaklet då 2018!!! Osv.

11 kommentarer

Lägg till din →

Fint att läsa vad som händer i ditt liv. 🙂

Svar: Tack för din kommentar! Roligt att du delar med dig av vad er julklappslek innehöll för klappar. Hur firar du julen i år?

Kram

Lämna ett svar