Foton jag taggats i på Instagram sedan sist

 
I december förra året julfikade jag med Julia. Sen travade jag iväg i mörkret och träffade en person några gator bort. Och det var ett så kul och knäppt möte att jag var fnittrig hela bodypump-passet dagen efter när jag träffade Julia igen och skulle berätta om kvällen. Äventyr. ♥
 
 
Firade jul och hade syskonbarnen i knät hela Kalle Anka. ♥
 
 
På nyårsafton åt vi lunch hos min faster. Så gulliga här, jag och mamma!
 
 
Firade Alla hjärtans dag med mina hjärtan som sig bör. När de drog ut och klubbade gick jag hem och sov med en person jag träffade då. Jag är 1: en partypooper och 2: en sucker för tillfälliga snubbar tydligen. Allas drömkompis som ni hör!!! 
 
 
Min syster fyllde 30! Vi drack bubbel och alla var sjuka.
 
 
På valborg kom Angelica och hälsade på! Vi vinade med Veera och Linnéa och hängde hos min granne med en massa bekanta. Jag var hög på livet.
 
 
I vårens första soltimmar picknickade jag med Linnéa, Veera och Albus. Det blev kallt så himla fort som det blir på våren men vi envisades såklart med tunna kläder ändå. Våren. ♥ Snart kommer en ny!
 
 
Här hade jag jobbat min första natt, hade sovit typ 3-4 timmar och gick och lunchade med Annika och Klara. Mys trots att jag kände mig bakis hela dagen pga det gör man om man sover dåligt kids det är precis lika illa!!!
 
 
Sen var det augusti i mina taggade bilder och jag träffade Lina för första gången på alldeles för länge och det är så himla fint med vänner som man bara träffar igen och slås av hur mycket man kärlekssvärmar för personen. Tycker så mycket om Lina.
 
 
Med Angelica på min födelsedag. Min Angelica, alla dagar, alla år. ♥
 
 
En höstkväll drog Klara, Annika och jag en spontanbowling. Det var 100% kul. Varför bowlar man inte jämt? På vägen hem bad vi en random förbipasserande att fota oss i tunneln. Sen tyckte vi det var så synd att sluta hänga efter en trevlig kväll så vi stampade in mot stan igen och tog en kvällsfika.
 
 
En bild från försommaren. Har man sett några så glada eller.
 
 
Höstens kanske bästa dag när Klara tog med mig och Annika till sitt sommarhus. Vi plockade svamp och upprepade DETTA ÄR LIIIIVET 18 gånger i timmen.
 
 
Den här bilden la Lina upp nyligen med texten ”Sällan så glad som med denna”. DÅ BLEV JAG BLÖDIG SÅKLART!
 
Får ni inte nog så finns det mer:

16 kommentarer

Lägg till din →

ja men va roligt o se alla
gud tänk egentligen va man e me om mycket på ett år även i fall man inte känner så ibland
kram fin onsdag ullie

Är du sugen på en snygg och trendig bricka från Sealoe att inreda med där hemma, eller kanske att plocka fram och servera på när du får finbesök? Då borde du kolla in lucka nummer 12 i min julkalender som nu är öppnad, för därunder gömde sig chansen att vinna precis detta! 🙂 Klicka på länken nedan för att komma direkt till tävlingen, och så vill jag även passa på att önska dig en fortsatt trevlig dag såhär mitt i veckan <3
https://martinaolsson.myshowroom.se/126502/julkalender-lucka-12-7/

Men guuu vad fantastiskt!!! Du verkar ha så fantastiskt många fina vänner, vilket bara kan betyda att du är en fantastisk vän (vilket jag alltid trott). STOR kram vännen <3

Lämna ett svar