I huvudet i mitten av mars


… och såhär kan det se ut på utsidan av huvudet. Självfall är trevligt ibland.
 
Har landat i soffan efter fyra arbetsdagar. Bytt om till mysbyxor, en mjuk skjorta och strumpor med körsbär på. Väljer att andas ut lite, trots att jag egentligen både borde och har motivation till att städa undan på mitt rum och göra andra nödvändigheter. Innan de här arbetsdagarna hade jag knappt jobbat på två veckor, men det tog inte lång tid innan jag var inne i rutinerna igen. Nu sitter jag här med de välbekanta självsprickorna och små skärsåren på fingrarna. Det har varit fina dagar, både på jobbet och utanför, men jag trivs verkligen som fisken i vattnet just nu. Människor ger sådan energi.
 
I övrigt då? Den där fina känslan lever kvar. Jag är så tydligt förändrad sedan en tid tillbaka att jag måste uttala det högt varje dag. Det är som att jag inte fattar det själv. Att jag, trots de där dåliga dagarna som alltid kommer, kan känna mig så harmonisk de andra. Att jag, i alla fall då och då, hittar den där omtalade lyckan som kommer inifrån. Att det kom en vändning på det där som jag egentligen inte riktigt visste pågick. Att livet ibland kan kännas såhär enkelt.

14 kommentarer

Lägg till din →

åh gud vad mysigt att bara ligga i soffan och mysa 😀 ska med göra det snart hihi 🙂

Sv: hihi jaa, visst är det ett fint citat 😀

Så himla härligt att du har en skön känsla just nu! Är så himla glad för din skull <3 Önskar jag själv kunde ha det men nu är det lite ombytta roller känner jag.. Jag som inte mår så värst bra. Hoppas dock det kan vända fortare än kvickt <3

Det är skönt när man klarar av att ta det lugnt och bara mysa lite då och då också även fast det känns tyngre vissa dagar 🙂

Vad skönt att det gått bra både på jobbet och att du har haft bra dagar. Och att du trivs på jobbet, det är det bästa!

Sv; Ja, det är svårt. Väldigt tungt. Men jag har klarat mig igenom nästan en vecka förut, så kommer klara av denna vecka galant är jag säker och sedan så kommer återseendet som jag längtar till! 😀

Kram ♥

Lämna ett svar